Παναχαϊκή και... εντός

H Παναχαϊκή  επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες κόντρα στην Καλλιθέα με 1-0. H Παναχαϊκή επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες κόντρα στην Καλλιθέα με 1-0.

Επέστρεψε στις νίκες στο γήπεδό της η Παναχαϊκή μετά από δύο απώλειες και επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας χάρη σε γκολ του Μωραΐτη.

[googlead][/googlead]

Το βάρος από τα δύο άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας ήταν φανερό για την Παναχαϊκή που δεν είχε καταφέρει να πάρει τρίποντα με Πανσερραϊκό και Αιγινιακό, αλλά τελικά με γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη στο 58ο λεπτό γεύθηκε τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλλιθέα δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση και με σωστές αντιδράσεις κράτησε μακριά από την εστία της τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που δεν έκαναν κλασικές ευκαιρίες. Η αθηναϊκή ομάδα από την άλλη πλευρά προσπάθησε να πιέσει και να βρει χώρους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε πολλές τελικές προσπάθειες, αφού υπήρχε σαφές πρόβλημα στη δημιουργία, αλλά και στα τελειώματά της.

Η φάση που παραλίγο να σημαδέψει την αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Ορέστη Μάκο από μαρκάρισμα του Σωτηράκου, με τον ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας να χάνει τις αισθήσεις του και να μπαίνει ασθενοφόρο μέσα στο χορτάρι για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μωραΐτης εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το λάθος του Θεοδωράκη που έχασε τη μπάλα από τα χέρια του σε γέμισμα στην περιοχή της Καλλιθέας και έτσι με σουτ ο επιθετικός των γηπεδούχων έδωσε τη νίκη στην Παναχαϊκή.

Στο 63ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Συριόπουλο ως οφσάιντ, με τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων να μην έχουν ιδιαίτερες αντιδράσεις προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 89', πάντως, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να «παγώσουν» το γήπεδο της Αγυιάς, όταν ο Γκέτσι με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βρονταρά.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στο -2 από τον δεύτερο ΟΦΗ και η Καλλιθέα στο -7 από τη 12η θέση, βλέποντας, όμως τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0

ΓΚΟΛ: 58' Μωραΐτης
ΔΟΚΑΡΙ: 89' Γκέτσι

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο, Φωτάκης, Φουρλάνος (64' Αργυρόπουλος), Αποστολόπουλος, Ελευθεριάδης (90’ Πολυχρόνης), Μωραΐτης (75' Βασιλείου).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Σεζάι, Ντιακιτέ, Καντέ (90' Καρβουνίδης), Μάκο (55' Γλυνός), Παυλής (73' Μίγγος), Χοτζάλι, Γκέτσι, Ζυγκερίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 01:45

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018 17:33 Comment Link

    Αυτον το τερματοφυλακα τον πηραμε για καλο??μια φαση κ γκολ επειδη εχασε τη μπαλα μεσα απ τα χερια.?εχω διαπιστωσει οτι οταν δεν μπορπυν οι αντιπαλοι το κανουμε μονοι μας

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep