Την ξεπέρασε με Μουζακίτη

Η Σπάρτη επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και την ξεπέρασε στην βαθμολογία. Η Σπάρτη επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και την ξεπέρασε στην βαθμολογία.

Η Σπάρτη επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας με γκολ του Αλέξανδρου Μουζακίτη στο πρώτο του ματς μετά τη ρήξη χιαστών και την προσπέρασε στην βαθμολογία.

[googlead][/googlead]

Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερη επιστροφή μετά από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, αφού ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση της Σπάρτης με τη Δόξα Δράμας (1-0) με το πρώτο «επαγγελματικό» τέρμα της καριέρας του. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Μουζακίτη από τις 4 Μαρτίου 2017, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά και πέρασε όλους αυτούς τους μήνες της αποθεραπείας από την ρήξη χιαστών.

Η ομάδα της Λακωνίας ήταν η νικήτρια σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές σημαντικές φάσεις, με τη Σπάρτη να έχει τις πιο κλασικές, με ένα δοκάρι του Ράνου στο 22ο λεπτό και το γκολ του Μουζακίτη στο 75ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, η Δόξα Δράμας βρήκε πιο κλειστούς χώρους, δεν είχε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων και καλύτερη στιγμή της μπορεί να θεωρηθεί το πλασέ του Καπνίδη στο 40ο λεπτό που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Βοσνακίδης.

Η γηπεδούχος φωνάζει και για ένα πέναλτι, στο 65ο λεπτό σε μαρκάρισμα πάνω στον Νιάρο, για το οποίο αποβλήθηκε για τις διαμαρτυρίες και ο υπηρεσιακός προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Πολυμενέας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Κωστένογλου στον πάγκο, με τους «κυανέρυθρους» να προσπερνούν τους Μαυραετούς στη βαθμολογία και να συνεχίζουν το αήττητο εντός έδρας σερί.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 75' Μουζακίτης
ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Γραικός (67' Μουζακίτης), Τσιμότζι (86' Δονδοτσάκης), Τριανταφυλλάκος, Γουόρντεν (80' Μπουζούκης), Ράνος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς (77' Γεωργιάδης), Γκότοβος, Ριζογιάννης, Ντατίδης (69' Βιτλής), Αρναρέλλης (48' Τζόκιτς), Μαρκόπουλος, Καπνίδης, Κουσκουνάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος (Αργολίδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Κρετσίμος (Δυτικής Αττικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep