Παλικαρίσια με Μέλκα!

Η ΑΕ Καραϊσκάκης απέσπασε 0-0 στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 για την 16η αγωνιστική της Football League. Κορυφαίος του ματς ο γκολκίπερ των Αρτινών, Μέλκας, που προχώρησε σε ουκ ολίγες αποκρούσεις. 

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Καλαμαριάς δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Παρουσία 400 φίλων του, ο Απόλλων Πόντου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο μέρος έφτασε σε πέντε τελικές, αλλά γκολ δεν κατάφερε να βάλει. Ο Μέλκας, ο γκολκίπερ της ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν σε καλή κατάσταση και εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο στρο 45λεπτο. Όπως για παράδειγμα τα σουτ των Συμελίδη (12', 33') και Μπρίτο (14').

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη απείλησε και στο 18' με τον Λιόνη, το γυριστό του οποίου έφυγε άουτ, αλλά και με τον Σαμαρά στο 45', η κεφαλιά του οποίου επίσης δεν βρήκε στόχο. Οι Αρτινοί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αλλαγή, καθώς στο 15' ο Ευαγγέλου τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Ψιάνος. Μετά το ημίωρο μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι να πατήσουν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, έχοντας μια προβολή του Λουκίνα στο 8' που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Δυναμικά ξεκίνησε και στο δεύτερο μισό ο Απόλλων Πόντου, με τους Συμελίδη (57'), Λιόνη (59') και Χασομέρη (60') να μην μπορούν να νικήσουν τον Μέλκα. Στο μεταξύ, το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου κατάφερε να απειλήσει στο 52' με το σουτ του Δημητριάδη που πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, καθώς στο 68' ο Θεολόγου τραυματίστηκε και στο ματς μπήκε ο Νικολόπουλος.

Στο 74' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπεκατώρο, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Τα λεπτά περνούσαν και ο Απόλλων Πόντου δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 89' Καλαϊτζίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης (61' Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο (76' Κυβελίδης)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (68' λ. τρ. Νικολόπουλος), Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης, Κυριάκης (89' Μακρίδης), Λουκίνας, Ευαγγέλου (15' λ. τρ. Ψιάνος).

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Λαζαρής (Καβάλας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep