Χωρίς φρένα τα... Χανιά

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Τρίκαλα σε μια ακόμη εκπληκτική νίκη σε αυτή τη σεζόν. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Τρίκαλα σε μια ακόμη εκπληκτική νίκη σε αυτή τη σεζόν.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με το εκπληκτικό 3-0 του ΑΟ Τρίκαλα και πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις της ανόδου.

[googlead][/googlead]

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο ΑΟΧ Κισσαμικός 3-0 και έδειξε τα «δόντια του» απέναντι και στον ΑΟ Τρίκαλα που ξεκίνησε με στόχους ανόδου. Η ομάδα των Χανίων ξόδεψε το πρώτο ημίχρονο μαζί με τους φιλοξενούμενους ένα ανούσιο παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πήρε κεφάλι στο σκορ (47’ Αποστολίδης) και στη συνέχεια βρήκε τους χώρους για να φτάσει σε δύο ακόμη γκολ.

Αυτή είναι η βαρύτερη ήττα της ομάδας των Τρικάλων και, μάλιστα, έγινε υπό το βλέμμα του Θωμά Γράφα, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις εξέδρες του γηπέδου πριν αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο ΑΟ Τρίκαλα προσπάθησε να αντιδράσει, να δημιουργήσει φάσεις, αλλά τα γκολ των Χαλκιαδάκη (68’) και Λεό (70’) τελείωσαν τις όποιες ελπίδες μπορεί να είχε για να πάρει έστω την ισοπαλία.

Πλέον, ο ΑΟΧ Κισσαμικός έφτασε με μια αθόρυβα εκπληκτική πορεία στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και με ένα αγώνα λιγότερο, αφού εκκρεμεί η απόφαση για την αναμέτρηση με την Βέροια που είχε αναβληθεί. Οι «κυανέρυθροι» που παρατάχθηκαν με υπηρεσιακό τον Πέτρο Στοΐλα έμειναν 10 πόντους μακριά από τη 2η θέση και βλέπουν τον στόχο της ανόδου να απομακρύνεται πλέον...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 3-0
ΓΚΟΛ: 47' Αποστολίδης, 68' Χαλκιαδάκης, 70' Λέο

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71' Σάλιακας), Ξύδας (78' Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο (83' Λεμονής).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Πέτρος Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75' Ανδρεόπουλος), Γροντής (61' Ν' Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρη (75' Ντακόλ), Σαχινίδης.

ΔIAITHTHΣ: Τσουκαλάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήρδας (Αθηνών), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep