Τον... βύθισε στην Άρτα

Άλμα παραμονής για τον Καραϊσκάκη Άρτας, που επικράτησε 2-0 του ανταγωνιστικού Παναιγιαλείου.

[googlead][/googlead]

Αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε τη Δευτέρα (05/02) ο Καραϊσκάκης Άρτας. Οι «πράσινοι» έπειτα από ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων έψαχναν πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στον Παναιγιάλειο και εν τέλει τα... κάστανα από τη φωτιά έβγαλε η αλλαγή του Σάκη Παπαβασιλείου, ο Σωκράτης Ευαγγέλου που άνοιξε το σκορ. Στο 88' ο Μπεκατώρος διαμόρφωσε το 2-0.

Οι «μελανόλευκοι» του Πέτρου Δημητρίου εμφανίστηκαν με νέο look στην Άρτα. Οι Γραμματίκας, Μηλιώτης, Χαρίτος, Πολιανίδης, Ζαφειράκης πήραν θέση στην ενδεκάδα και αιφνιδίασαν. Ο Παναιγιάλειος άσκησε πίεση και είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε 10 κόρνερ. Σε καμία, όμως από τις στατικές φάσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον Μέλκα. Ο Χαρίτος εκτελούσε όλες τις στημένες φάσεις, ενώ ο Πολινιάδης στο 15' θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Ο Παπαβασιλείου πέρασε στο ματς τους Κυριάκη, Ευαγγέλου και εν τέλει στο 52' ο δεύτερος τον δικαίωσε. Από σέντρα του Παπανίκου, ο Τσάπαλος έκανε ασταθή έξοδο και ο Ευαγγέλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 1-0.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας συνέχισε να ασκεί πίεση, αλλά ο Τσάπαλος κατάφερε με σωτήριες επεμβάσεις να κρατά το σκορ στο 1-0. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αιγίου είπε «όχι» στον Λουκίνα στο 60' και το 75' και στο 62' σε σουτ του Δημητριάδη.

Ήταν εμφανής η κόπωση των ανέτοιμων παικτών του Παναιγιαλείου, παρόλα αυτά στο 77' ο Καναβέτας είχε κεφαλιά στο δοκάρι και έχασε έτσι την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 88' ο Μπεκατώρος με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τσάπαλο και «κλείδωσε» τη νίκη για τους Αρτινούς.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό ο Καραϊσκάκης Άρτας ξέφυγε πέντε βαθμούς από τη ζώνη σωτηρίας και άφησε τον Παναιγιάλειο στο -6 από τις θέσεις παραμονής. Η «Μαύρη Θύελλα» βλέπει την επικείμενη διακοπή να λειτουργεί ευεργετικά, ώστε να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια και να διεκδικήσει την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 52' Ευαγγέλου, 88' Μπεκατώρος
Δοκάρι: 77' Καναβέτας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (46' Κυριάκης), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Δημητριάδης (86' Κόλλινς), Μπεκατώρος, Κουσίδης (46' Ευαγγέλου), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Γκούμας, Μηλιώτης, Χαρίτος (33' Δοξάκης), Πολιανίδης (59' Καναβέτας), Ζαφειράκης (59' Κόκκορης), Σταματής.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 06 Φεβρουάριος 2018 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep