Τρένο και στην Καλαμαριά!

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε πανάξια νίκη (1-0) απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και τον αφήνει εκτός διεκδίκησης ανόδου.

[googlead][/googlead]

Παλικάρι ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Οι «κυανόλευκοι» υποχρέωσαν τον Απόλλωνα Πόντου στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα και κέρασαν... ξύδι τους «κοκκινόμαυρους» με αυτογκόλ του Τσεμπερίδη στο 61'. Έτσι, κατέκτησαν την 4η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και αφήνουν την ομάδα της Καλαμαριάς ακόμα πιο μακριά από τις πρώτες θέσεις!

Οι Πόντιοι μετά το άνετο 4-1 σε βάρος του Παναιγιαλείου έβλεπαν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μεγάλη ευκαιρία για να δώσουν συνέχεια στην αναρρίχησή τους. Είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

Ο Συμελίδης στο 7' και το 18' δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λαζαρίδη, ενώ στο 27' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την κίτρινη που πήρε ο Αμαραντίδης όταν ανέτρεψε τον Αρναούτογλου, ο οποίος έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση. Ζήτησαν κόκκινη, αλλά ο ρέφερι είχε διαφορετική άποψη. Στο 42' ο Καλογέρης είχε μία καλή στιγμή για τους «κοκκινόμαυρους», ενώ η κρητική ομάδα προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με τον Λέο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΑΟΧ Κισσαμικό να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς. Από μπαλιά του Τόλι ο Λέο έκανε το γύρισμα για τον Ξύδα στο 48', αλλά αυτός από εξαιρετική θέση δεν βρήκε στόχο με σουτ. Ό,τι δεν κατάφερε, όμως στο 48', το έπραξε στο 61' και πάγωσε το γήπεδο Καλαμαριάς.

Από μπαλιά του Λέο και πάλι ο Ξύδας ανάγκασε τον Λόπεθ να αποκρούσει, όμως στην επαναφορα η μπάλα βρήκε στον Τσεμπερίδη και έγινε το 0-1. Ο Απόλλων είχε απειλήσει με τον Καλογέρη στο 53', ενώ στο 55' ο Αποστολίδης κατέγραψε μία χαμένη ευκαιρία.

Όσο περνούσε η ώρα τα πόδια των γηπεδούχων βάραιναν, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το «χρυσό» τρίποντο που τους βοήθησε να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο και με ματς λιγότερο. Αντίθετα, ο Απόλλων Πόντου δεν μπόρεσε να κάνει το 2 στα 2 εντός έδρας και παραμένει μακριά από τις πρώτες θέσεις...

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 61' αυτ. Τσεμπερίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Λιόνης, Τσεμπερίδης (63' Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Καλογέρης (82' Κυβελίδης), Χασομέρης, Μπρίτο.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (74' Βρεττός), Ξύδας (82' Φουάσης), Λέο (89' Νικόλτσης).

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τίκας (Καρδίτσας), Πετρίδης (Χίου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 20:00

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Τετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 17:06 Comment Link

    Θα τρελλαθουμε τελειως με την footballleague...ο ξυδας και ο σαλιακας στην 4η θεση και ο γκωνιας δευτερο σερι διπλο!!!μεγαλο θεμα τελικα μια ομαδα να μην εχει οικονομικα προβληματα!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep