Ανάσα με τον... captain!

Η Καλλιθέα πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Σμυρλή που σημείωσε δύο γκολ.

[googlead][/googlead]

Επιστροφή στις νίκες και βαθμολογική ανάσα για την Καλλιθέα που επικράτησε με 3-1 στο «Ελ Πάσο» του Πανσερραϊκού. Με αυτή τη νίκη κέρδισε έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα και έφτασε την ομάδα των Σερρών στα όρια της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. Σημείωσε, μάλιστα, τρία τέρματα εντός έδρας για πρώτη φορά μετά από 8 μήνες (4-1 την Καλλονή στις 21/5/17)!

Η αθηναϊκή ομάδα παρότι δέχθηκε νωρίς γκολ από ωραία κεφαλιά του Γκούρτσα (16’) κατάφερε να αντιδράσει και να επιστρέψει γρήγορα στο παιχνίδι. Ο Στάθης Συριόπουλος που έχει εξελιχθεί σε σκόρερ της Καλλιθέας ισοφάρισε στο 20ό λεπτό σε 1-1 και λίγο αργότερα, ο Σμυρλής κέρδισε πέναλτι από τον Ρίστιτς που εκτέλεσε ο ίδιος και έτσι στο 27ο λεπτό έγινε το 2-1.

Από εκεί και πέρα υπήρξε πίεση από την πλευρά του Πανσερραϊκού και αρκετά λάθη στην άμυνα της Καλλιθέας που δέχθηκε σημαντική πίεση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που οι Σερραίοι έψαξαν την ισοφάριση. Στο 84ο λεπτό, όμως, ο Αλέξανδρος Σμυρλής εκμεταλλεύτηκε το ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ήταν πάνω από την σέντρα και σε ένα σωστό «διώξιμο - πάσα» του Χοτζάλι, πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, έφτασε μπροστά στον Ρίστιτς και με ωραίο πλασέ τελείωσε τη φάση για το 3-1.

Ο Πανσερραϊκός φωνάζει για μια φάση στην περιοχή σε μαρκάρισμα πάνω στον Τσιμίκα, ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Γκούρτσα στο 79ο λεπτό, με τον επιθετικό της ομάδας των Σερρών να υποστηρίζει πως η μπάλα πέρασε την γραμμή. Το ζήτημα για τα «λιοντάρια», βέβαια, είναι να αποκτήσουν την απαραίτητη συνοχή, αφού αποφάσισαν να «χτίσουν» από την αρχή μέσα στον Ιανουάριο...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 20' Συριόπουλος, 27' πέν. 84' Σμυρλής - 16' Γκούρτσας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Συριόπουλος, Πολιντόρο, Μίγγος (65' Χοτζάλι), Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Σμυρλής, Γκέτσι, Μάκο (83' Ζεζάι), Τσατσόπουλος (71' Ταμπάκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ναζίμ (59' Ενόμο), Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Κρητικός (59' Ρούτσης), Τσιμίκας, Ρούσσος, Κάκκο (70' Δούμτσιος), Γκούρτσας, Ορφανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας), Τζιλίρης (Πειραιά)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 17:37

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 17:24 Comment Link

    Παραταυτα χρειαζονταθ μεταγραφες στην καλλιθεα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep