Έκανε το καθήκον του…

Ο Άρης χωρίς να εντυπωσιάσει έφυγε νικητής από το Αλκαζάρ (2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας) με τα γκολ των Ντούνη, Διαμαντόπουλου στο φινάλε των δύο ημιχρόνων. 

[googlead][/googlead]

Μια ακόμα αποστολή «εξετελέσθη» για τον Άρη ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση, σημείωσαν από ένα τέρμα στο φινάλε του κάθε ημιχρόνου με τους ντούνη (39’) , Διαμαντόπουλο (90’) και συνεχίζουν να οδηγούν την... κούρσα στο πρωτάθλημα της Football League. 

Στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλοί, όπως και με την Παναχαϊκή παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Άρης πέραν από τον «ανεβασμένο» στα τελευταία παιχνίδια Απόλλωνα, είχε να… αντιμετωπίσει και τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Αλκαζάρ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού να χρειαστούν αρκετή ώρα για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα.

Έτσι οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Καντιμοίρη, απειλώντας κυρίως με κάποια μακρινά σουτ.

Στην αντίπερα όχθη, το παιχνίδι του Άρη γινόταν κυρίως από δεξιά με τον Πλατέλλα να αποτελεί τον παίκτη που από τα πόδια του ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες. Ωστόσο το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά και συγκεκριμένα από τον Ντούνη, ο οποίος στο 39’ εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του αλλά κυρίως την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ιντζόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 22’ για πέναλτι, σε χέρι του Παπαζαχαρία εντός περιοχής και μάλλον έχουν δίκιο.

Το γκολ του Άρη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αντί να δώσει ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Σπανού σαν να τους… υπνώτισε.

Στο διάστημα 50’-70’, ο Απόλλωνας Λάρισας ήταν σαφώς ανώτερος, έχοντας τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με το χαμένο τετ α τετ του Καρακατσάνη στο 56’.

Ωστόσο στο φινάλε του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου τον έλεγχο και μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ με τον Διαμαντόπουλο στο 90’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 39’ Ντούνης, 90’ Διαμαντόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Κουρτεσιώτης, Αγροδήμος, Χατζής, Μαυριάς (86’ Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (34’ Συράκος), Ιβανίδης (61’ Κανούλας).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (81’ Μπαργκάν), Ντούνης (91’ Μαραγκός), Μιλούνοβιτς (61’ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών), Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep