Η ΑΣΑ «σόκαρε» τις Σέρρες

Η Αναγέννηση Καρδίτσας «πάγωσε» τις Σέρρες με γκολ στις καθυστερήσεις κατακτώντας την ισοπαλία (1-1) με τον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Η ΑΣΑ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον ανώτερο Πανσερραϊκό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλαβούκου στο 94’. Πήρε τον πρώτο της βαθμό μακριά από την Καρδίτσα (μετρούσε τέσσερις εκτός έδρας ήττες), σε ένα ματς που οι Σερραίοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δέχτηκαν την ψυχρολουσία στο φινάλε

Αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Γκούρτσα στο 59’, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν το γρήγορο γκολ του Πόζογλου στο 9’ και να διατηρήσουν το προβάδισμα, αλλά και το τρίποντο.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο. Είχε δοκάρι με τον Γκούρτσα στο 32’ και έχασε ευκαιρίες με τους Παπουτσογιαννόπουλο (29’), Γκούρτσα (35’). Από την άλλη, οι Θεσσαλοί είχαν μία ευκαιρία με το σουτ του Σουντουρά στο 10’.

Το ίδιο σκηνικό παίχτηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος της Αναγέννησης Καρδίτσας και μάλιστα έχασε πέναλτι με τον Γκούρτσα να αστοχεί στο 59’.  Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Πλαβούκου στο 94’ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-1

ΓΚΟΛ: Πόζογλου (9’) - Πλαβούκος (90'+4’)

ΔΟΚΑΡΙ: Γκούρτσας (32')

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Γκούρτσας (59’)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (79’ Σιάκκας), Πόζογλου (90’ Βοσκόπουλος), Δούμτσιος, Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Σταματάκης, Σουντουρά, Πλαβούκος, Χαντζάρας (70’ Κονέ), Μπιτέλης, Τζέκος (80’ Παπαευθυμίου).

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Τσακίρης (Δράμας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep