Ύψωσε... ασπίδα η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με «χρυσή» αλλαγή τον Δήμο Χαντζάρα νίκησε και τη Σπάρτη (1-0) εντός έδρας.

[googlead][/googlead]

Τελείως διαφορετικό πρόσωπο εμφανίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας στα εντός έδρας ματς. Η θεσσαλική ομάδα είναι η μία από τις δύο του πρωταθλήματος με μηδέν παθητικό στο γήπεδό της και διεύρυνε το σερί κόντρα στη Σπάρτη. Και όχι μόνο αυτό. Η ΑΣΑ με «χρυσή» αλλαγή τον Δήμο Χαντζάρα επικράτησε 1-0 και έφτασε τους 13 βαθμούς, πλησιάζοντας την ομάδα της Λακωνίας στον πόντο.

Οι δύο ομάδες έδωσαν δεύτερο ραντεβού μέσα σε 24 ώρες, αφού την Πέμπτη (21/12) ο χιονιάς δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Οι συνθήκες ήταν σαφώς βελτιωμένες την Παρασκευή (22/12), όμως το τερέν ήταν βαρύ και η θερμοκρασία στους 0 βαθμούς Κελσίου. Το πρώτο 45λεπτο, μάλιστα, ξεχάστηκε ήδη, αφού οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Στο 7' ο Σταματάκης δεν βρήκε στόχο με σουτ, ενώ ο Σουντουρά επιχείρησε ένα μακρινό σουτ στο 21' χωρίς τύχη. Οι Λάκωνες από την άλλη πλευρά απείλησαν δύο φορές. Στο 20' με κεφαλιά του Γουόρντεν και στο 23' από σέντρα - σουτ του Οικονομόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν πρωτοβουλία και ο Κονέ στο 47' είχε μία ακόμα τελική με κεφαλιά. Ήταν η... προειδοποιητική βολή. Στο 67' ο Γιώργος Βαζάκας πέρασε στο ματς τον Χαντζάρα για να τονώσει την επιθετική του γραμμή και ο 20χρονος επιθετικός τον δικαίωσε επτά λεπτά μετά. Από σέντρα του Πλαβούκου και απόκρουση του Μακρυωνίτη με προβολή άνοιξε το σκορ στο 74'.

Η Αναγέννηση κατάφερε να κρατήσει μέχρι το φινάλε το υπέρ της προβάδισμα, υποχρεώνοντας, μάλιστα, τη Σπάρτη στην πρώτη της ήττα με τον Θωμά Γράφα στο τιμόνι.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 74' Χαντζάρας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά (90'+1' Μασούρας), Σταματάκης (81' Μπούσδρας), Τζέκος, Πλαβούκος, Κονέ (67' Χαντζάρας).

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιώτου, Γραικός (88' Τσιμότζι), Μπαρέττας (79' Μπέλης), Γουόρντεν, Ράνος.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Βρούζος (Πιερίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 26 Δεκέμβριος 2017 14:42

1 comment

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 17:04 Comment Link

    Ε μαλλον την καρδιτσα την σφυρανε κανονικα οι διαιτητες ετσι κερδιζει με μισο-μηδεν κ εχει 13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep