Δίκαιη... αναρρίχηση

Με γκολ των Χαλκιαδάκη, Ντάγκρα ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός νικήσε 2-0 τον Πανσερραϊκό και τον έριξε ξανά σε τροχιά υποβιβασμού.

[googlead][/googlead]

Από τις 19 Νοεμβρίου είχε να πανηγυρίσει τρίποντο ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός. Έστω και αν οι Κρητικοί έχουν ματς λιγότερο, η συγκομιδή δύο πόντων στα τέσσερα προηγούμενα ματς χαρακτήριζε επιτακτική την επικράτηση την Πέμπτη (21/12) στα Περιβόλια απέναντι στον Πανσερραϊκό. Και εν τέλει αυτή ήρθε (2-0) με γκολ των Χαλκιαδάκη, Ντάγκρα.

Η επικράτηση των γηπεδούχων ήταν απόλυτα δίκαιη. Εξάλλου, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 4' ο Τσαμούρης με εξουδετερωμένο τον Ρίστιτς έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή σε σουτ του Λέο, ενώ στο 41' ο Σέρβος γκολκίπερ έσωσε εντυπωσιακά την εστία του στο πλασέ του Χαλκιαδάκη μετά από πάσα του Βρεττού.

Τα «λιοντάρια» θα μπορούσαν, βέβαια, να προηγηθούν με τον Γκούρτσα στο 48', όταν από σέντρα του Πόζογλου ο επιθετικός των φιλοξενούμενων αστόχησε από καλή θέση. Έτσι, στο 60' ήρθε το 1-0. Ο Λέο σέντραρε και ο Χαλκιαδάκης που πήδηξε πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά νίκησε τον Ρίστιτς. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες από τους Παντελάκη (71'), Λέο (75').

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Περικλής Αμανατίδης έκανε μαζεμένες αλλαγές από το 73' έως και το 77'. Στο 84' ο Στέβιτς είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά είδε τη μπάλα σε κεφαλιά του να προσκρούει στο δοκάρι. Και σα να μην έφτανε αυτό ο Ντάγκρας στο 86' με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Έτσι, ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναρριχήθηκε και ο Πανσερραϊκός κλείνει το 2017 χωρίς εκτός έδρας πόντο και κάτω από τη ζώνη σωτηρίας...

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 60' Χαλκιαδάκης, 86' Ντάγκρας
Δοκάρι: 84' Στέβιτς

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (69' Σάλιακας), Βρεττός (88' Σελινιωτάκης), Λέο, Χαλκιαδάκης (78' Ντάγκρας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος (76' Σιάκκας), Ρούτσης, Πόζογλου (77' Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73' Γκέκας), Γκούρτσας.

Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep