«Αφεντικό» της Αχαΐας

Η Παναχαϊκή με γκολ των Μωραϊτη, Φωτάκη πήρε το γειτονικό ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο (2-0) και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία. 

[googlead][/googlead]

Ο Παναιγιάλειος προστέθηκε στα «θύματα» της Παναχαϊκής, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να επικρατεί 2-0 και να συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Football League. Οι «Αχαιοί» δεν έπιασαν την απόδοση προηγούμενων αναμετρήσεων, ωστόσο χάρη στα τέρματα των Μωραϊτη στο 69’ και Φωτάκη στο 89’ κατάφεραν να περάσουν χωρίς απώλειες ένα ακόμα δύσκολο... εμπόδιο. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι, εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί και αν είχαν προηγηθεί στο 58’ με τον Αρναρέλλη, ίσως η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική. 

Με την Παναχαϊκή να προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη σε βάρος του ΟΦΗ, θα περίμενε κάποιος να ξεκινήσει το ματς με ενθουσιασμό αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης πέρασε… άνετα για τον Παναιγιάλειο. Μάλιστα η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί καθώς στην πρώτη σημαντική ευκαιρία του ματς στο 26’, ο Σταματής νικήθηκε από τον Βρονταρά που απέκρουσε με δυσκολία το πλασέ του επιθετικού Παναιγιάλειου. 

Η συγκεκριμένη φάση, σαν να… ξύπνησε τους γηπεδούχους. Έτσι στο 31’ το μακρινό σουτ του Πολίμου καταγράφηκε ως η πρώτη αξιόλογη φάση για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Αχαιοί ανέβασαν την απόδοσή τους και λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στις καθυστερήσεις όταν το σουτ του Αποστολόπουλου έβγαλε σε κόρνερ ο Αθανασίου, διορθώνοντας άμεσα το λάθος του από το οποίο ξεκίνησε η φάση. 

Η μέτρια εικόνα της Παναχαϊκής συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναιγιάλειο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 58’ με τον Αρναρέλλη να μπει σε θέση οδηγού. Βλέποντας την ομάδα του να είναι «μπλοκαρισμένη» ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πέρασε στο γήπεδο τους Ελευθεριάδη, Μουστακόπουλο και αυτοί έδωσαν πνοή στην ομάδα τους. Στο 68’ οι «Αχαιοί» έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Φωτάκη, Μωραϊτη και στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ του Παναγιώτη Μωραϊτη μετά από κόρνερ, με τον Γιώργο Φωτάκη να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» με ένα εξαιρετικό τέρμα στο 89’.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 69’ Μωραϊτης, 89’ Φωτάκης

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος,Γκίνο, Φουρλάνος (61’ Μουστακόπουλος), Φωτάκης, Στεργίδης (86’ Πολυχρόνης), Αποστολόπουλος (61’ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Παπαχρήστος (66’ Καζναφέρης), Γκούμας, Μπρους (76’ Γεωργακόπουλος), Σκαρτσίλας (80' Κόκκορης), Αρναρέλλης, Σταματής.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Μεσσήνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep