Χαρμολύπη στο Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης «φρέναρε» τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά το 1-1 δεν βόλεψε κανέναν.

[googlead][/googlead]

Μονόδρομο χαρακτήριζαν Εργοτέλης και Απόλλων Πόντου τη νίκη στο μεταξύ τους ματς που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (17/12) στο Παγκρήτιο, αλλά έμειναν στο 1-1 και μακριά από τη ζώνη σωτηρίας και ανόδου αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν, αλλά οι Κρητικοί έφεραν το ματς στα ίσα και θα μπορούσαν στο φινάλε να έχουν πανηγυρίσει ακόμα και τη νίκη.

Ωστόσο, ο μεν Εργοτέλης έμεινε μακριά από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και 7 πόντους πίσω από τη ζώνη σωτηρίας, ενώ η ομάδα της Καλαμαριάς βλέπει την 1η θέση από απόσταση 9 βαθμών και με τον Άρη να έχει ματς λιγότερο...

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν ότι έπρεπε να αποφύγουν τα λάθη κόντρα στους «κοκκινόμαυρους» και, δυστυχώς για τους ίδιους, πλήρωσαν το πρώτο. Στο 6' έχασαν τη μπάλα στον χώρο του κέντρου και ο Λιόνης με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Λαδά και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μετά την ψυχρολουσία αυτή ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 9' ο Κάιπερς με δυνατό σουτ έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Σταμόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 11', υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι από πλευράς Κρητικών. Ο Μπουτσάκης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Εντιαγιέ, αυτός έφυγε στην κόντρα, ανατράπηκε από τον Γεωργιάδη, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση. Στο 22' ο Σταματάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 27' ο Συμελίδης απείλησε χωρίς αποτέλεσμα και στο 32' ο Κάιπερς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Πόντου έδειξε να διαχειρίζεται σωστά το υπέρ του αποτέλεσμα και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο 75' έκλεισε τις αλλαγές του. Η ισοφάριση, ωστόσο, ήρθε στο 79'. Από παράλληλη σέντρα του Μαζουλουξή και αφού η μπάλα κόντραρε ο Κάιπερς με κοντινή προβολή νίκησε τον Λόπεθ και έφερε το ματς στα ίσα. Στο 91', μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν κάνει την ανατροπή, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια σε προσπάθεια του Μπάτζιου.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 79' Κάιπερς - 6' Λιόνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδας, Πάτας, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (81' Ιατρούδης), Μπούζας, Σταματάκος (65' Έφορντ), Εντιαγιέ, Κάιπερς (89' Ροβίθης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (57' Φάμπιο), Λιόνης (65' Ν' Λουντούλου), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο (75' Κυβελίδης).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Τζιλίρης (Πειραιά), Δέτση (Αθηνών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep