Πήρε κεφάλι... με Διαμαντόπουλο

Ο Άρης επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ο Άρης επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Άρης επικράτησε 2-0 της Καλλιθέας με δύο κεφαλιές του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και έκανε τρίτη νίκη σε τρία ματς.


[googlead][/googlead]

Συνέχισε το απόλυτο ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας χάρη σε δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου που εκμεταλλεύθηκε ισάριθμες σέντρες και με κεφαλιές έδωσε το τρίποντο στους κίτρινους.  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο από την Καλλιθέα, η οποία δεν άφησε πολλούς διαδρόμους και έκανε δύσκολη την δημιουργία ευκαιριών για τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Η λύση ήρθε στο 41ο λεπτό, όταν ο Μπούρμπος έκανε ιδανική σέντρα και ο Διαμαντόπουλος που κινήθηκε σωστά στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης, η αθηναϊκή ομάδα προσπάθησε να βγει μπροστά για να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άρη, αλλά αρκέστηκε σε κάποια σουτ έξω από την περιοχή. Στο 77ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος ήταν πάλι εκείνος που έβγαλε το άγχος της πίεσης από τους γηπεδούχους, αφού βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έκμεταλλεύθηκε απόλυτα την ωραία σέντρα του Πασά για να σημειώσει το 2-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΡΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0
ΓΚΟΛ: 41' Διαμαντόπουλος, 77΄Διαμαντόπουλος
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος (69' Βαλεριάνος), Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (87' Μαραγκός), Πασάς, Μπαργκάν (69' Παυλίδης), Διαμαντόπουλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κορωνάκης, Βασιλείου, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ (85' Τουρούκης), Μίγγος, Μήλιος (46' Μάκο), Σμυρλής, Χοτζάλι (66' Γκέτσι), Ταλέντο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρατέρπος (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep