Από μηχανής… Παυλίδης

Σπουδαίο «διπλό» του Άρη στα Τρίκαλα, με εκπληκτικό γκολ του Μπάμπη Παυλίδη στο φινάλε της αναμέτρησης. 

[googlead][/googlead]

«Απόδραση στο φινάλε» για τον Άρη από τα Τρίκαλα (0-1). Οι Θεσσαλονικείς στο σημαντικότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του ΑΟΤ με το εκπληκτικό γκολ του Μπάμπη Παυλίδη στο 90’ και έκαναν το «δύο στα δύο». Αντίθετα στο... μηδέν έμειναν οι Θεσσαλοί που μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους καθώς έχασαν ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες. 

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν το παιχνίδι με το πόδι… στο γκάζι και απείλησαν με το... καλημέρα. Η πίεση στην άμυνα του Άρη έφερε το λάθος και στο 2’ ο Μίλιεβιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του Σέρβου δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ. Στο 4’ η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου απείλησε με τον σύνηθες τρόπο, με εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, ωστόσο ο Καντιμοίρης απομάκρυνε και στην συνέχεια το σουτ του Ανδρεόπουλου βρήκε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλούν με αξιώσεις.

Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά είχαν τεράστιο πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα. Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη τελική προσπάθεια έγινε στο 43 με το σουτ του Πασά να φεύγει απελπιστικά άουτ. Αντίθετα το μονοκόματο σουτ του Τσιάρα δύο λεπτά νωρίτερα, είχε ανησυχήσει τον Καντιμοίρη μιας και η μπάλα είχε φύγει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Στο 48’ ο Κάσσος έφυγε στην αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. Μάλιστα με την είσοδο του Ιντζόγλου αντί του Νίκιτς, η μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων» φάνηκε να λειτουργεί πολύ καλύτερα και έτσι οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες οδεύουν προς το... 0-0, το γκολ του Μπάμπη Παυλίδη με εκπληκτικό σουτ στο φινάλε της αναμέτρησης χάρισε μια πολύτιμη νίκη, έστω και αν το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 2η αγωνιστική, στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 90’ Παυλίδης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62’ Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (92’ Ζγκούρι), Μίλιεβιτς (70’ Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Νίκιτς (51’ Ιντζόγλου), Πλατέλλας (80’ Παυλίδης), Κάσσος (74’ Μπαργκάν), Πασάς, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Πασχάλης, Καραλής (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep