Λύτρωση στο 87'!

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης «λύτρωσε» τον Απόλλωνα Πόντου (0-1) στο επεισοδιακό ματς στη Βέροια.

Από την... κόλαση στον παράδεισο ο Απόλλων Πόντου. Οι «κοκκινόμαυροι» δυσκολεύτηκαν πολύ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Βέροια, είδαν τη γηπεδούχο να χάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά εν τέλει «λυτρώθηκαν» τρία λεπτά πριν το φινάλε με τη «χρυσή» αλλαγή, τον Αλέξανδρο Καλογέρη.

Η ομάδα της Καλαμαριάς μπήκε με τον... αέρα του φαβορί στο παιχνίδι, όμως αυτή της Ημαθίας έβαλε δύσκολα στους Πόντιους. Οι «κοκκινόμαυροι» μπορεί να είχαν την κατοχή, αλλά η Βέροια ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς. Στο 3' ο Βανκεβάι και στο 14' ο Σουλιώτης δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Καλογεράκη και στο 19' ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμαραντίδη στον Μπαστιάνο.

Στο 39' ο Μπαστιάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια όταν εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπρίτο έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρωταγωνιστής στη χαμένη ευκαιρία του Απόλλωνα στο 51', όταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαγκιόζη. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φρέσκαρε την επίθεσή του με τον Λεωνίδα Κυβελίδη, οι Πόντιοι αύξησαν την πίεσή τους, όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο αυξανόταν το άγχος.

Εν τέλει ο Αλέξανδρος Καλογέρης ήταν ο «χρυσός» σκόρερ για τον Απόλλωνα, αφού στο 87' διαμόρφωσε το 0-1 προερχόμενος από τον πάγκο και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλοσάβλιεφ. Ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί από το πέταλο όπου βρέθηκαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ δεν έλειψε και η ένταση στις εξέδρες. Μετά το φινάλε, μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του 19', οπότε ζήτησαν πέναλτι.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 87' Καλογέρης

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (89' Ζυγκερίδης), Λίταινας (75' Νύκταρης), Μπαστιάνος, Βάλις (62' Δόρης), Βανκεβάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας (56' Καλογέρης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης (80' Μιλοσάβλιεφ), Ν' Λουντούλου, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Μπρίτο (73' Κυβελίδης).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 00:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep