Τριάρα Αχαρναϊκού!

Ο Αχαρναϊκός έπιασε πολύ καλή απόδοση και επικράτησε 3-1 της Καλλιθέας στο Μενίδι.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε ομάδα της Football League έδωσε την Πέμπτη (28/09) ο Αχαρναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν την Καλλιθέα και έπιασαν πολύ καλή απόδοση, επικρατώντας 3-1. Μάλιστα, ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από το πρέσινγκ, όσο και από την κυκλοφορία της μπάλας που είχε το νεανικό ρόστερ. Από την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι», σίγουρα, προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους.

Στο 22' ο Ζαφειράκης με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 59' ο Αφράτης μετά από λάθος της άμυνας της Καλλιθέας έκανε το 2-0. Στο 83' ο Ξαγοράρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η μείωση του σκορ από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε λίγο πριν το φινάλε με πέναλτι του Συριόπουλου, αλλά στις καθυστερήσεις ο Τοπτίδης μετά από μπαλιά του Μηλιώτη διαμόρφωσε το 3-1.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πάντος, Αφράτης, Καρδάσης, Μεντής, Παπασάββας, Μπεκατώρος, Σταμούλης, Αρώνης, Τζάθας, Ζαφειράκης, Καζβιρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ιωακειμίδης, Μηλιώτης, Καρβουνίδης, Κυριαζόπουλος, Καμαρινόπουλος, Ξαγοράρης, Χαραλαμπόπουλος, Τοπτίδης, Καλαμιώτης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Κάτσικας, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Καντέ, Ταλέντο, Μίγγος, Βινίσιους, Χοτζάλι, Ταμπάκης. Έπαιξαν και οι: Ο. Γαρδικιώτης, Μπιμάι, Λίπι, Ξόμπλιος, Παπαγγελής, Μάκο, Ζεζάι, Κερασίδης, Τουρούκης, Παναγιωτίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 01:19

2 comments

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 01:42 Comment Link

    Ομαδα β εθνικης κ φορουσε εμφανιση κοκκινο-λευκο που την φοραει τα τελευταια δυο χρονια...ουτε λεφτα για εμφανισεις δεν εχουν ....ακομα κ τους παιχτες που πηραν βασει αποτελεσματων μεχρι τωρα δειχνουν οτι τους επελεξαν προχειρα

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2017 01:07 Comment Link

    Πραγματικα ξεφτιλα διαστασεων...εχασε απο ολυμπιακο βολου ομαδα γ εθνικης...εχασε απο τριγλια εντος ομαδα γ εθνικης ...κερδισε με το ζορι ηλυσιακο κ αστερα βλαχιωτη ομαδες γ εθνικης κ επαιξε σημερα με μια ομαδα με υλικο δ εθνικης με παιχτες απειρους κ μη ποιοτικους κ εφαγε τρια κ καλα ειναι...μηπως οι ιθυνοντες της καλλιθεας πρεπει να διωξουν τωρα τον προπονητη κ να παρουν κανενα κοστιτς??η μηπως καλυτερα να μην κατεβει η καλλιθεα καθολου γιατι εγω προσωπικα ως φιλαθλος της 40 χρονια δεν θελω να βλεπω την ομαδα μου με μεγαλη ιστορια στη β εθνικη αλλα κ τρια χρονια στην α εθνικη να ξεδτυλιζεται απ τους καραισκακηδες κ τους αχαρναικους....που ο αχαρναικος κατα τη γνωμη μου θα χει πεσει απ τον πρωτο γυρο.
    ....φαντασου η καλλιθεα...δεν μπορειτε κυριοι φυγετε κ παραρηστε μας ησυχους

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep