Πήρε κεφάλι ο Απόλλων Πόντου

Ο Εντουάρδο Μπρίτο «καθάρισε» (1-0) για τον Απόλλωνα Πόντου στο Αιγίνιο και οι Πόντιοι μπήκαν νικηφόρα στο Κύπελλο.

Η εμπειρία ήταν εκείνη που μίλησε στο τέλος της αναμέτρησης του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Πόντου με την ομάδα της Καλαμαριάς να παίρνει τελικά τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπρίτο στο 84ο λεπτό. Με αυτό το τρίποντο στο Αιγίνιο, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παίρνει και το προβάδισμα ώστε να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης από τον όμιλό της που βρίσκονται ακόμη ο ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό.

Από την έναρξη της αναμέτρησης φάνηκε πως οι δύο αντίπαλοι είχαν διάθεση για δημιουργικό ποδόσφαιρο και κοίταξαν ελάχιστα την αμυντική τους λειτουργία. Οι πολλές φάσεις και οι υψηλές θεμοκρασίες που έφτασαν μέχρι και τους 34 βαθμούς Κελσίου έκαναν δύσκολο το έργο τους. Ο Ζούρκος είχε δοκάρι στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με μακρινό σουτ, ενώ στη συνέχεια ο Κυβελίδης απάντησε με τετ α τετ που έσωσε ο Καραγκιόζης με ωραία έξοδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν περισσότερη κούραση στο παιχνίδι τους, έγιναν λιγότερες φάσεις και τελικά η αναμέτρηση κρίθηκε από μια ατομική ενέργεια του Γεωργιάδη στο 84' που έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μπρίτο με σουτ που βρήκε πρώτα το δοκάρι σημείωσε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1

ΓΚΟΛ: 84' Μπρίτο

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90' Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (57' Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (72' Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (56' Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν' Λουντουλού, Καλογέρης (88' Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (68' Μπρίτο).

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Βοηθοί: Δεμερτζής, Κεσίσογλου (Πέλλας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep