Ντέρμπι... ανθρωπιάς (photos)

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον ΑΟ Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να ενισχύουν τον 12χρονο, Κωνσταντίνο Μπακογιάννη.

Φιλικό... ανθρωπιάς έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής (27/08) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο ΑΟ Τρίκαλα και ο Άρης. Το μεταξύ τους τεστ χρησίμευσε στον Σωτήρη Αντωνίου και τον Δημήτρη Σπανό αντίστοιχα για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και η νίκη (1-0) των «κίτρινων» με πέναλτι του Διαμαντόπουλου έρχεται σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του σκοπού που είχε. Συγκεκριμένα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας του 12χρονου, Κωνσταντίνου Μπακογιάννη.

Πριν την έναρξη οι δύο ομάδες χάρισαν στην οικογένεια του άτυχου μικρού από μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας έτσι το ανθρώπινο πρόσωπό τους. Όσο για το αγωνιστικό μέρος; Ο Α΄ρης νίκησε 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Μουμίν από τον Αναστασόπουλο στο 17' και μετέτρεψε σε γκολ ο Διαμαντόπουλος.

Στα πρώτα λεπτά τα εκατέρωθεν λάθη ήταν αρκετά και μετά το γκολ ο Άρης απείλησε με φάουλ του Μπαργκάν (26'). Στο 39' υπήρξε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών όταν είχαν επεισόδιο οι Καπός - Σόουζα και δύο λεπτά πριν το φινάλε ο πρώτος αστόχησε με σουτ. Στο 35' αποχώρησε με τράβηγμα στη μέση ο Δεληζήσης, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, όμως οι Γκόλιας (47'), Τεγούσης (63') δεν βρήκαν στόχο. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε ο Ζγκούρη στο 80' και τέσσερα λεπτά μετά ο Νεμάνια Τόμιτς απείλησε με σουτ και ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν ευκαιρία για το 0-2 στο 89', όταν ο Νίκιτς σέντραρε και ο Κλιγγόπουλος δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας. Ένα λεπτό πριν ο Αθανασόπουλος παραχώρησε κόρνερ σε προσπάθεια του Ντούνη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος (46' Αποστολίδης), Βέρτζος (80' Γκαλίτσιος), Κοτσώνης (46' Γιαννίτσης), Πάνος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος (65' Ζγκούρη), Τσιάρας, Γροντής (70' Τόμιτς), Μίλιεβιτς (75' Ντιατά), Τσίπρας (46' Τεγούσης), Καπός.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46' Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (65' Τσουμάνης), Σόουζα, Δεληζήσης (35' λ.τρ. Μαραγκός), Τζανακάκης (46' Μπούρμπος), Νίκιτς, Μουμίν (83' Νέτο), Μπαργκάν (65' Πασάς), Κάσσος (65' Ντούνης), Στεφάνοβιτς (65' Λώττας), Διαμαντόπουλος (65' Καπνίδης, 85' Κλιγγόπουλος).

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 22:08

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep