Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ολα ανοιχτά...

 

Καλλιθέα και Πιερικός έμειναν στο 0-0.

Σε έναν αμφίρροπο και ισορροπημένο αγώνα Καλλιθέα και Πιερικός ήλθαν ισόπαλοι 0-0. Αμφότερες οι ομάδες είχαν εξαιρετικές ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά οι δύο τερματοφύλακες, Τακίδης και Καρακούτσης αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Καλύτερος ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, έπεσε στην επανάληψη, κυρίως διότι οι Κατερινιώτες έδειξαν να αρκούνται με την ισοπαλία.

Για τον Πιερικό αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός μετά από τρεις σερί ήττες, ωστόσο παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό αγώνα χωρίς γκολ. Στον αντίποδα η Καλλιθέα μετά την ήττα στη Βέροια επέστρεψε στους βαθμούς, αλλά υποχώρησε στην 5η θέση. Μία θέση πιο κάτω ο Πιερικός. Η μεταξύ τους ισοπαλία αφήνει ανοιχτή την υπόθεση για το ποιος θα μπορέσει να εισέλθει στα πλέι οφ ανόδου, διότι η Καλλονή έχει πλησιάσει πλέον σε απόσταση βολής.

 

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου (63' Φαρινόλα), Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Αρβανίτης, Κατσίκης (90' Κουτρουμπής), Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντιαλό (82' Μαρουκάκης), Ηρακλής, Ρουσάκης.

Πάγκος: Κατσούλης, Φουντουκίδης, Μαρουκάκης, Βιδάλης, Φαρινόλα, Πρίπου, Κουτρουμπής.

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου (73' Πουρτουλίδης), Μπακάλης, Πέντα (83' Ελευθεριάδης), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος (86' Καμινιώτης), Μοκακέ.

Πάγκος: Τσιντώτας, Πουρτουλίδης, Καμινιώτης, Κόιτς, Ελευθεριάδης, Λαζαρίδης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πλακογιάννης (Δωδ/σου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

4ος: Χατζής (Αττικής).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση όπως την κατέγραψε το FL News.

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep