Ορεξάτος ΟΦΗ στην Καρδίτσα

Οι Κρητικοί έκλεισαν με νίκη (2-0) τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους απέναντι στην Αναγέννηση που αποχαιρέτησε το κοινό της με ήττα.

Η προ-τελευταία αγωνιστική δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για τις περισσότερες ομάδες της Football League, γεγονός που ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες τους. Κάτι που έγινε φανερό στην Καρδίτσα για την Αναγέννηση, οι ποδοσφαιριστές της οποίας δεν είχαν διάθεση για ποδόσφαιρο και έτσι ο ΟΦΗ πέρασε ένα άνετο απόγευμα.

Μολονότι υπήρχαν υψηλές θερμοκρασίες, οι Κρητικοί βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και επικράτησαν με 0-2, ανεβάζοντας το αήττητο σερί στους 11 αγώνες. Έτσι, με νίκη την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Αιγινιακό στο «Γεντί Κουλέ» θα τερματίσουν στη 4η θέση, που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας, από την στιγμή που η υπόθεση άνοδος έχει χαθεί εδώ και καιρό. Αντίθετα, η ΑΣΑ ήταν σε κακή μέρα, με τον Γιάννη Μάγγο να δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Εξάλλου, η ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι που οριστικοποίησε και την παραμονή στην κατηγορία, επέφερε και μία χαλάρωση.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έδειξε περισσότερη διάθεση για να κυνηγήσει τη νίκη. Η πίεση που άσκησε βρήκε αποτέλεσμα στο 31’ με γκολ-κεφαλιά του Βουό, έπειτα από σέντρα του Βαλιάνου. Το 0-2 ήρθε στο 66’, όταν ο Βαλιάνος και πάλι γύρισε στον Μιλοσάβλιεφ και αυτός με ωραίο πλασέ πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα για τους Κρητικούς.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 31’ Βουό, 66’ Μιλοσάβλιεφ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Καραγιάννης, Τζάνης, Μάιγκα, Δημόπουλος, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης, Βουκομάνοβιτς (73’ Τζέκος), Ξέρρας (49’ Ντεμπελέ), Μπιτέλης, Μυργιώτης (68’ Τζέλλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (82’ Μπουρσέλης), Όστοϊτς, Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Αντουκόρ (62’ Χίσι), Κιάσσος, Βαλλιάνος (88’ Κοιλιάρας), Όγκμποε.

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Κελάζογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Ιούνιος 2017 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep