Έπεσε το... κάστρο

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 2-1 και έβαλε φρένο στο αήττητο εντός έδρας σερί της Σπάρτης.

Στοπ στο αήττητο εντός έδρας σερί της Σπάρτης, όπου μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες, έβαλε ο Αγροτικός Αστέρας, που επικράτησε 2-1.  Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από ένα σερί έξι ηττών με παρένθεση το ματς που κατέκτησε στα χαρτιά κόντρα στον Πανθρακικό.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης (είχε νικήσει 2-0), που φεύγει με το «διπλό» από τη Σπάρτη, της οποίας «όπλο» στη φετινή της πορεία είναι η έδρα της. Μετρούσε στα τελευταία 12 ματς στο «σπίτι» της, επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Ανώτερος ήταν ο Αγροτικός Αστέρας στο πρώτο μέρος. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με το σουτ του Φιλίπε και κράτησε με ευκολία το υπέρ του σκορ, αφού η Σπάρτη ήταν ασύνδετη επιθετικά και είχε δύο φάσεις στο 16’ με τη σέντρα σουτ του Ροβίθη και στο 45’ με το σουτ του Αναστασόπουλου. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Τάι στο 9’, ενώ απείλησαν και με τον Πάτο στο 27’.

Ανάλογο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρία με το τετ α τετ του Βουτσιά στο 46’ και έκανε δύο τα τέρματά της με τον Πάτο στο 49’. Η Σπάρτη θα μπορούσε να μειώσει, όμως το πλασέ του Καρτσαμπά κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Γιακουμή στο 51’.

«Ξύπνησε» και έχασε ευκαιρίες με τους Ροβίθη (56’), Φράγκο (74’) και μείωσε με το σουτ του τελευταίου στο 79’, ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκέκα στο 88’. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ανατροπή του Φράγκου στο 84', όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Live ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΠΑΡΤΗ- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 1-2

ΓΚΟΛ: 79’ Φράγκος -  2’ Φιλίπε, 49’ Πάτο

ΔΟΚΑΡΙ: 51’ Καρτσαμπάς

ΚΟΚΚΙΝΗ: Γκέκας (88’ 2η κιτρ.)

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Ροβίθης (89’ Αναστασάκος), Γιαννίτσης (62’ Κοτσαρίδης), Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Λώττας, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (56’ Κατσίκης), Ηλιόπουλος, Φράγκος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου (80' Πάλλας), Κουκόλης,  Γκότοβος, Μπουτζίκος, Τάι, Tριανταφυλλάκος (73’ Έππας), Τεγούσης, Φιλίπε,  Βουτσιάς (62’ Γκέκας), Πάτο.

Διαιτητής: Γαβρίλης (Αθηνών)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Μαρνέζος (Χανίων)

 

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep