Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Σωτηρία... από τον τόπο σου

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών εξασφάλισαν τη σωτηρία τους με τη νίκη επί του Φωκικού με 3-0. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών εξασφάλισαν τη σωτηρία τους με τη νίκη επί του Φωκικού με 3-0.

Ο Ηρακλής Ψαχνών με δύο γκολ του Τάσου Τσοκάνη και με τις ασίστ του Μάριου Σέγγου έφτασε στην νίκη με 3-0 επί του Φωκικού και έξασφάλισε ουσιαστικά τη σωτηρία του. 

Πολύ πιο εύκολα από όσο θα περίμενε ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε στη νίκη με 3-0 επί του Φωκικού και είναι πλέον ένα βήμα από την σωτηρία του και μαθηματικά. Η ομάδα της Εύβοιας παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης έβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ολοκλήρωσε το έργο της. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει στο 3-0 που της δίνει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία απέναντι στην ομάδα της Αμφισσας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης Πλάτανος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακομήτρος, Λιόσης (78' Γανωτής), Τσοκάνης (77' Μάτσος), Ποκόνγκ, Αλεξάντροβιτς (63' Θάνος), Σέγκος

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Βρονταράς, Χαλούλος, Θωμόπουλος, Δημητρίου (46' Κουρέλης), Παϊζάνος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (66' Γεωργουσόπουλος), Ταμπάκης, Ζάγκος (60 Σίλα), Νικόλτσης, Κανελλόπουλος

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep