«Αέρας» ο ΟΦΗ στο Αίγιο

Ο ΟΦΗ γκρέμισε (3-0) το κάστρο του Παναιγιαλείου και παρέμεινε στο -5 από την 3η θέση και τον Άρη.

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΟΦΗ και, μάλιστα, έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε με το «διπλό» από το Αίγιο. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 3-0 του Παναιγιαλείου, κατακτώντας το 3ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα και υποχρέωσε τους γηπεδούχους στην πρώτη ήττα μπροστά στο κοινό τους έπειτα από περίπου ένα χρόνου!

Τελευταία φορά που είχε χάσει η «Μαύρη Θύελλα» στο γήπεδό της ήταν στις 24 Απριλίου 2016 από την Κέρκυρα. Έκτοτε «έχτισε» αήττητο σερί 14 αγώνων πρωταθλήματος, όμως οι Κρητικοί χάρη στο πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς, φρόντισαν να «καθαρίσουν» από το πρώτο τέταρτο την υπόθεση - νίκη. Ο Παναιγιάλειος έμεινε για 5ο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και με δύο φάσεις καρμπόν βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο 17'. Στο 7' ο Μιλοσάβλιεφ σέντραρε και ο Μάνος με πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη, ενώ 10 λεπτά μετά ήταν η σειρά του Κιάσσου να δημιουργήσει από αριστερά και του Βουό με σουτ στην κίνηση να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Παναιγιάλειος παρά την ψυχρολουσία έφτασε κοντά στο γκολ στο 19', όμως ο Κώτσιος σε προσπάθεια του Τσιλιγκίρη έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. Στο 45' ο Μπούζας έβγαλε τον Κρητικό σε καλή θέση και ο τελευταίος σούταρε άουτ, χάνοντας καλή ευκαιρία για να μειώσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα κλήθηκε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ για να μπει ξανά στο ματς, αλλά αντί αυτού το τέρμα ήρθε από τον ΟΦΗ. Στο 63' ο Βουό έβγαλε την ασίστ στον Χαντί και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0 και έβαλε την υπογραφή του σε ένα πολύ εύκολο απόγευμα για τους «μελανόλευκους». Το ματς από εκεί και πέρα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Κρητικούς να ολοκληρώνουν με 10 παίκτες. Και αυτό, γιατί ο Φαζός δύο λεπτά μετά την είσοδό του, τραυματίστηκε στο πόδι και αποχώρησε με φορείο. Στο 90' ακυρώθηκε γκολ του Κρητικού ως οφσάιντ.

Η νίκη του Άρη στα Χανιά, σίγουρα, δεν ήταν ευνοϊκό, για τον ΟΦΗ, αποτέλεσμα, όμως η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειξε ότι έχει το κίνητρο να παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 7' Μάνος, 17' Βουό, 63' Χαντί

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (46' Νταγκεστάνι), Παπαδόπουλος (61' Ιβάνκο), Στίκας, Ντέμο, Τρίγκας, Καζναφέρης, Μπούζας (80' Βουτσιώτης), Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Νάστος, Μπόατενγκ (57' Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος (83' Φαζός), Βουό (71' Βρετός).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep