Τρίποντο ανάσα για ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με το 2-0 επί του ΑΟ Χανιά ανέβηκε στην βαθμολογία και βγάζει από πάνω της το άγχος της σωτηρίας.

Με δύο γρήγορα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου η Αναγέννηση Καρδιτσας πήρε τη νίκη επί του ΑΟ Χανιά με 2-0 και πλέον βλέπει με σαφώς λιγότερο άγχος τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και αποτελούσε ένα από τα χαρτιά που είχε η ομάδα της Θεσσαλίας για να κερδίσει έδαφος στην βαθμολογία.

Με το γκολ του Κισκαμπάνη μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα μπήκαν οι βάσεις για τη νίκη. Η ΑΣΑ σημειώνεται ότι είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στην έναρξη των αγώνων, αφού το έχει κάνει ήδη τέσσερις φορές στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα Χανιά μετά το γκολ που δέχθηκαν δεν έβγαλαν άμεση αντίδραση και περισσότερες ευκαιρίες δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Το δεύτερο τέρμα, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με αυτογκόλ του Λάσκαρη έβαλε τέλος ουσιαστικά στο παιχνίδι, αφού από εκεί και πέρα λίγες ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν ταλαιπωρημένος και από την βροχή. Για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 2-0
  • ΣΚΟΡΕΡ: 5' Κισκαμπάνης, 50' αυτ. Λάσκαρης
  • ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (52' Καραγιάννης), Δημόπουλος, Μάιγκα (46' Τζέκος), Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Σμίλτος (75' Χαλκιαδάκης), Κρητικός, Ντιατά, Μπιτέλης, Μπλέντι.
  • ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Μηλιώτης, Αφράτης (46' Δρίζης), Λάσκαρης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι, Τσουκάνης (87' Μέρο).
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάουλας (Αθηνών)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)
Last modified onΤετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep