Έγινε της ανατροπής!

Ο ΑΟ Χανιά πανηγύρισε το πρώτο εντός έδρας τρίποντο (3-2) σε ματς... ανατροπών απέναντι στον Αιγινιακό.

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το ματς της Τετάρτης (18/01) στα Περιβόλια μεταξύ του ΑΟ Χανιά και του Αιγινιακού. Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απαντήσεις και πήραν κεφάλι στο σκορ, όμως μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το 1-2 σε 3-2 και πανηγύρισαν έξαλλα το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι θα πάρουν πολύτιμες βοήθειες από τους νεοαποκτηθέντες.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας από ένα απόκτημα στη σύνθεσή τους. Ο Βασιλείου από πλευράς ΑΟΧ και ο Μπουρντουζάν από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν τα νέα πρόσωπα. Οι Κρητικοί πέτυχαν τον στόχο τους, που ήταν ένα γρήγορο γκολ, καθώς ο Αποστολόπουλος στο 8' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μετά από απόκρουση του Τόλιου.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, πάντως, δεν το έβαλε κάτω. Ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Πατράλης με σουτ ισοφάρισε και αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά μετά από κόντρα στο 22'. Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου επεφύλασσε και ένταση στο ματς, όταν ο Πατράλης έκανε φάουλ στον Ζέρη, με αποτέλεσμα ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) να βγάλει τρεις κίτρινες κάρτες.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αιγινιακό. Συγκεκριμένα, στο 53' ο Ρανγκέλοφ έπειτα από σέντρα νίκησε με σουτ τον Αθανασίου και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη ανατροπή στο ματς... Οι Κρητικοί μέσα σε τρία λεπτά κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω. Ο νεοεισελθών Γεωργακόπουλος στο 73' ισοφάρισε και τρία λεπτά μετά έπειτα από φάση διαρκείας ο Αποστολόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΧ με 3-2. Ένα προβάδισμα που οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Παπαβασιλείου κράτησαν μέχρι το φινάλε και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 8',76' Αποστολόπουλος, 73' Γεωργακόπουλος - 22' Πατράλης, 53' Ρανγκέλοφ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (58' Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (58' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής (90'+1' Κοζάκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Πατράλης, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Ζούρκος (81' Σκραπάρας), Γκατσολάρι, Ζγκούρη (71' Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν (71' Μουκίδης).

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Μαυρουδής (Ηρακλείου)


Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep