Μετάδοση σε Τρίκαλα, Ελευσίνα

Δύο παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Football League θα μεταδοθούν διαδικτυακά από την afastream

Συνεχίζει τις μεταδόσεις αγώνων της Football League η διαδικτυακή πλατφόρμα afastream.com και για την 9η αγωνιστική έχει προγραμματίσει δύο αγώνες. Το Σάββατο (7/1, 15:00) θα μεταδώσει το θεσσαλικό ντέρμπι ΑΟ Τρίκαλα – Αναγέννηση Καρδίτσας και την Κυριακή (8/1, 15:00) το ενδιαφέρον παιχνίδι Πανελευσινιακός – Αιγινιακός.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Και την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η afastream.com ετοιμάζεται να σας καθηλώσει με τη μετάδοση συναρπαστικών και αμφίρροπων παιχνιδιών.

Σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2017, στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων αναμετρώνται ο Α.Ο. Τρίκαλα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την Κυριακή, στις 15:00 στην Ελευσίνα, αναμετρώνται ο Πανελευσινιακός με τον Αιγινιακό.

Απολαύστε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, όπου και αν είσαστε, ότι και αν κάνετε, όποια ώρα το θελήσετε. Από το κινητό σας, το τάμπλετ, τον υπολογιστή και την smart TV σας. Τώρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα afastream.com σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή της αγαπημένης σας ομάδας, για ότι συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Γνωρίστε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.afastream.com,
ακολουθείστε μας στο Twitter στο @afa_stream, συνδεθείτε μαζί μας στο
Facebook και επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων είναι το εξής:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Α.Ο. Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, Δημ. Γήπεδο Τρικάλων)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου
Πανελευσινιακός - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Γήπεδο Ελευσίνας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep