Τηλεοπτικό το ΟΦΗ - ΑΟΧ

Τηλεοπτικά από την ΚΡΗΤΗ TV θα μεταδοθεί το κρητικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΑΟΧ την Κυριακή (11/12)

Από την ΚΡΗΤΗ TV θα μεταδοθεί το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά την Κυριακή (11/12, 17:00). Όπως και το ματς με τον Πανελευσινιακό στο «Θ. Βαρδινογιάννης», έτσι και το κρητικό ντέρμπι θα μεταδοθεί από την ΚΡΗΤΗ TV.

Μέσω του COSMOTE TV, αλλά και του Livestreaming από το www.neakriti.gr, οι φίλοι των δυο ομάδων θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» η KΡΗΤΗ ΤV φωνάζει δυναμικά «παρών» καθώς θα μεταδώσει απευθείας την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 το κρητικό ντέρμπι του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά!

Πρόκειται για αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Football League, με τον ΟΦΗ να θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στα Τρίκαλα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΑΟΧ, με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Πρόκειται για μια κρητική μονομαχία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Η ΚΡΗΤΗ TV με ένα μεγάλο επιτελείο δημοσιογράφων και τεχνικό θα μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο φίλαθλο κόσμο όλης της Κρήτης, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του COSMOTE TV, ενώ όλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και μέσω Livestreaming από το www.neakriti.gr».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep