Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με χατ τρικ Φαρινόλα

Χατ τρικ για τον Φαρινόλα που εδώ πανηγυρίζει μαζί με τον Αρβανίτη και τον Κατσίκη σε παλαιότερο παιχνίδι της Καλλιθέας. Χατ τρικ για τον Φαρινόλα που εδώ πανηγυρίζει μαζί με τον Αρβανίτη και τον Κατσίκη σε παλαιότερο παιχνίδι της Καλλιθέας.

 Οι απουσίες δεν εμπόδισαν την Καλλιθέα να συνεχίσει τον χορό των γκολ και να φτάσει το 4-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Αγροτικό Αστέρας άντεξε ένα ημίχρονο την πίεση της Καλλιθέας και όλα έδειχναν πως αν ερχόταν το πρώτο γκολ το παιχνίδι θα άνοιγε με "δυσάρεστες" συνέπειες για την ομάδα του Ευόσμου. Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα και ο Γιακουμής στην προσπάθεια του να προλάβει τον Μιχαλόπουλο τον ανέτρεψε και ο Κατσίκης άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα ο Αγροτικός έδειξε να μην έχει άλλα αποθέματα και βέβαια δεν κατάφερε να βγει μπροστά για να διεκδικήσει την ισοφάριση. Η Καλλιθέα ανέβασε ρυθμούς, βρήκε περισσότερους διαδρόμους και λιγότερες αντοχές από την άμυνα του Αγροτικού και έφτασε στο 4-0 με τον Φαρινόλα να σημειώνει χατ τρικ και τον Γιάννη Κατσίκη να προσθέτει ακόμη ένα γκολ στην φετινή του συγκομιδή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Αρκούδας, Ηρακλής, Ρουσάκης, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Κουτρουμπής (78' Πρίπου), Μιχαλόπουλος (83' Στούμπος), Φαρινόλα, Ντιαλό, Κατσίκης  (82' Ματσούκας)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κουτσής): Γιακουμής, Βαφέας, Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Μερεσιώτης Καρακατσάνης (86' Καθάριος), Βούτσας, Τσάτσας, Βλαχόπουλος (43' Σολομωνίδης), Καπνίδης (62' Σίνης), Προβατίδης

Last modified onΤετάρτη, 04 Απρίλιος 2012 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep