Με Τσιλιγκίρη ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 του Πανελευσινιακού εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση. Σκόρερ ο Τσιλιγκίρης.

Την πρώτη του νίκη - έστω και σε φιλικό - απέναντι σε ομάδα της Football League κατέκτησε ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» αντιμετώπισαν την Τετάρτη (28/09) στην Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό και έφυγαν νικητές (1-0) με γκολ που σημείωσε ο Τσιλιγκίρης στο 35'. Στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε ο Πούρνος, ενώ στο 70' ακυρώθηκε γκολ του Τσούπρου ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο τεστ κόντρα στον Απόλλωνα και έδειξαν σημάδια βελτίωσης, ενώ δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Φελίπε, Γραικός, Κοτσαρίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας, Σταματάκης, Πούρνος, Παλιάτσιος, Ταμπάκης. Έπαιξαν και οι: Στεργιώτης, Τσίγκρος, Καμπούρης, Μπρέμπος, Παλαιολόγος, Μουντοκαλάκης, Αγγελούδης, Ιορδανίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τσάπαλος, Ρέλλας, Πατινιώτης, Ντέμο, Βλάχος, Μπουρλάκης, Στίκας, Καζναφέρης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης, Ξόμπλιος. Έπαιξαν και οι: Αθανασίου, Κατίδης, Μιχαλόπουλος, Μπούζας, Πολυχρονιάδης, Ρότας, Σανδραβέλης, Αράπης, Κουτσοποδιώτης.

Last modified onΤετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep