Χωρίς γκολ στο Αίγιο

Παναιγάλειος και Πανελευσινιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) σε φιλικό που έγινε στο Αίγιο.

Την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναιγιάλειος και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιμετώπισε την Τετάρτη (21/09) το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Πανελευσινιακό. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους δύο προπονητές, τον Λεωνίδα Βόκολο και τον Χρήστο Παντιώρα αντίστοιχα να κάνουν πολλές δοκιμές.

Στο 18' ο Τσιλιγκίρης έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων με άστοχο σουτ, ένα λεπτό μετά ο Μπουρλάκης με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, με τους «σταχυοφόρους» να κρατούν το μηδέν παθητικό παρά την πίεση. Στο 48' ο Ξόμπλιος μετά από γύρισμα του Καζναφέρη δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ναγιάρ που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος (46' Στρέζος), Σανδραβέλης (59' Ρέλλας), Ρότας (60' Πολυχρονιάδης), Κοντοές (70' Μιχαλόπουλος), Τσιλιγκίρης (38' Ξόμπλιος), Μπουρλάκης (59' Καζβιρόπουλος), Κατίδης (70' Ναγιάρ), Μωυσίδης (46' Στίκας), Καζναφέρης (70' Πατινιώτης), Σκαρτσίλας (70' Αράπης), Ντέμο (59' Κουτσοποδιώτης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκόμεζ, Αρβανίτης, Καμπούρης, Τσίγκρος, Γραικός, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας, Σταματάκης, Κοτσόκολος, Παλιάτσιος, Ταμπάκης. Έπαιξαν και οι: Ναούμ, Δημόπουλος, Κασνέτση, Πούρνος, Στεργιώτης, Μουντοκαλάκης, Κορομηλάς, Ιορδανίδης, Τσούπρος, Κοτσαρίδης, Αγριμάκης, Αγγελούδης, Σαμπατάκος, Κωστόπουλος.

Last modified onΤετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep