Ισοπαλία και φωνές στον ΟΦΗ

Ισοπαλία 1-1 για τον ΟΦΗ στο φιλικό με τον Κισσαμικό και διακοπή για επίθεση στον επόπτη Κουράκη. Ισοπαλία 1-1 για τον ΟΦΗ στο φιλικό με τον Κισσαμικό και διακοπή για επίθεση στον επόπτη Κουράκη.

Διεκόπη το φιλικό (1-1) με τον Κισσαμικό πέντε λεπτά πριν την λήξη του για έντονες διαμαρτυρίες προς τον βοηθό διαιτητή.

Αρκετά θετικά, αλλά και δύο αρνητικά “μάζεψε” ο ΟΦΗ από το ισόπαλο φιλικό (1-1) με τον Κισσαμικό στο “Θόδωρος Βαρδινογιάννης”. Το πιο άσχημο από όλα ήταν ο τραυματισμός του Κέβι Χούσι λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Στη συνέχεια υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους οπαδούς της ομάδας στον βοηθό διαιτητή Κουράκη με αποτέλεσμα ο διαιτητής Φουκάκης να διακόψει το ματς.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 45ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον ΟΦΗ όταν ο Ράντι βρήκε τον Μιλοσάβλιεβ στην περιοχή, εκείνος γύρισε την μπάλα παράλληλα για συμπαίκτη του, αλλά στην πορεία της βρέθηκε ο Σταθάκης που την έστειλε κατά λάθος στην εστία της ομάδας του. Στο 81ο λεπτό ο Βλάχος ισοφάρισε σε 1-1 για τον Κισσαμικό με σουτ.

Ο ΟΦΗ απείλησε νωρίς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χαντί που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού Λαζαρίδης. Ο Κισσαμικός απάντησε με κεφαλιά του Σεληνιωτάκη που μπλόκαρε ο Δαύκος. Στο 29ο λεπτό ο Θέος είχε σουτ που έφυγε λίγο έξω από την εστία του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Δαύκος (54’ Δερμιτζάκης), Μίκιτς, Βαλλιάνος (54’ Μπουρσέλης), Όστοϊτς (54’ Φαζός), Κώτσιος, Νάστος (70’ Χουσί), Κιάσσος (54’ Κοιλιάρας), Ράντι, Μάνος (54’ Όγκμποε), Χαντί (70’ Φουκαράκης), Μιλοσάβλιεβ (70’ Βρεττός).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Παγώνης, Κουρέλας, Ραπτάκης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Σεληνιωτάκης, Θέος, Μίλιτς, Κίκε Σένο, Τιάγκο Σίλβα.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Λαζαρίδης (60' Γκέκας), Τσερκέζος, Ραπτάκης, Τσοντάκης, Σεληνιωτάκης, Θέος (78' Φιντικάκης), Παντελάκης, Πεεφ, Αντωνιάδης, Βλάχος, Μάντζης.  

Last modified onΣάββατο, 13 Αύγουστος 2016 23:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep