Ο Αχαρναϊκός... καταδικάζει την Ελευσίνα

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε 1-0 του Πανελευσινιακού και το μέλλον των «σταχυοφόρων» δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους.

Ο Αχαρναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, αλλά έμεινε στο φτωχό 1-0 χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Μανιάτη που έσωσε την εστία του τουλάχιστον σε πέντε κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων. Οι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού προσπάθησαν από την αρχή της αναμέτρησης να πάνε το παιχνίδι στην δύναμη, έκαναν πολλά φάουλ που εκνεύρισαν τους παίκτες των γηπεδούχων, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πετύχουν το σκοπό τους και πλέον η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους πόδια.

Ο Ματσούκας ήταν εκείνος που βρήκε τον τρόπο να σπάσει την άμυνα τους στο 30ο λεπτό με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και να τους αναγκάσει να βγουν μπροστά, όπου δεν κατάφεραν ουσιαστικά να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του κύλησε με υπεροχή του Αχαρναϊκού, αλλά ο Μανιάτης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και έσωσε την βαριά ήττα για την ομάδα του που σίγουρα θα την επηρέαζε για τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κυζιρίδης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. 

Η ομάδα της δυτικής Αττικής το μάξιμουμ βαθμών που μπορεί να φτάσει (εφόσον πάρει το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα) είναι 37. Ωστόσο, η Ζάκυνθος έχει 31 και ένα ματς ακόμα απέναντι σε ομάδα που αποχώρησε. Εάν η ομάδα του Ιονίου επικρατήσει του Παναιγιαλείου, τότε θα φτάσει και εκείνη στους 37, όμως υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι μέλλει γενέσθαι με την αφαίρεση πόντων για το 4ο στάδιο επιτήρησης και αν η ποινή αυτή τηρηθεί εν τέλει...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-0

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Μαρής (91' Παπαδόπουλος), Ματσούκας, Όμο, Ταμπάκης (72' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (11' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (ΘαΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ): Μανιάτης, Παληγεώργος (80' Πούρνος), Αρβανίτης, Βαλιτζό (63' Τσολακίδης), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος, Βαϊσχάιμερ, Γιαννιτσάνης, Σταματάκης (46' Κακαράς)

Διαιτητής: Κακριδής (Κορινθίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος, Βεργέτης (Αρκαδίας)

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2016 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep