Συνεπής Κισσαμικός

Με το πρώτο γκολ του Μούσα Ποκόνγκ ο Κισσαμικός επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα.

Πάσχα στην 6η θέση (ισοβαθμεί με τη Λαμία) θα κάνει ο Κισσαμικός, πιστοποιώντας έτσι την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Football League. Οι Κρητικοί αντιμετώπισαν τη Μεγάλη Τετάρτη στο Μάλεμε τον Αγροτικό Αστέρα σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά έφτασαν στη νίκη γοήτρου (1-0) με τον Μούσα Ποκόνγκ. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο 55' και συνδύασε έτσι το παρθενικό του τέρμα με το τρίποντο σε βάρος των «σταχυοφόρων». Η ομάδα του Ευόσμου ήθελε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από το εκτός έδρας τρίποντο σε βάρος του Απόλλωνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον πόντο.

Ανάλογο με την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου ήταν το πρώτο 45λεπτο. Παρουσία ελάχιστων θεατών και σε ακατάλληλη για την εποχή ώρα (14:00) οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν θέαμα και η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση κόρνερ του Αυγενικού και σουτ του Βλάχου. Ωστόσο, ο Γιακουμής έπεσε και έσωσε την εστία του.

Τελικά, η ομάδα των Χανίων κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 55'. Ο Τσουβαλτσίδης έβγαλε τη μπαλιά για τον Ποκόνγκ, ο Γιακουμής έκανε την έξοδο και ο Καμερουνέζος πέρασε τη μπάλα από πάνω του και έβαλε σε θέση οδηγού τους «κυανόλευκους», αφού ο Βαφέας δεν κατάφερε να την απομακρύνει. Έτσι, ο Κισσαμικός θα κάνει γιορτές στην 6η θέση, διευρύνοντας το αήττητο σερί του στις 6 αγωνιστικές. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Ευόσμου έπειτα από δύο εξόδους και συγκομιδή τεσσάρων πόντων, έφυγε ηττημένη από την Κρήτη, αλλά δεν κινδυνεύει με συγκομιδή 34 πόντων.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0
Σκόρερ: 55' Ποκόνγκ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ν' Γκουέμ, Αυγενικού (82' Μάνιας), Βλάχος (69' Μάντζης), Ποκόνγκ, Σαπαλίδης (87' Σκραπάρας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Καπίας, Αμαραντίδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (72' Καραμπάς), Συμελίδης, Μπιτάνγκ (66' Μακρυδημήτρης), Βελλίνης (46' Τοπούζης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΤετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep