Στο... παιχνίδι η Λαμία

Δεύτερο «διπλό» της Λαμίας στο πρωτάθλημα με γκολ του Μίλιεβιτς στο 2' στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στην πρώτη φάση της αναμέτρησης της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Λαμία, ο Κρίστιαν Μίλιεβιτς είχε την έμπνευση να στείλει την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Κουτσόπουλου που δεν μπορούσε να αντιδράσει και αυτό ήταν το γκολ που έκρινε (0-1) το ματς. Ήταν το δεύτερο φετινό εκτός έδρας τρίποντο για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, που τη βάζει στο «παιχνίδι» της 4ης θέσης, απέναντι στην ΑΣΑ που έμεινε για 4ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

Ενδεικτικό της ανωτερότητας των φιλοξενούμενων στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι 16 τελικές που είχαν, έναντι των 6 των «κιτρινόμαυρων». Η Αναγέννηση, πάντως, έκλεισε το ματς με κατοχή 52%, αλλά δεδομένης της εικόνας της μάλλον ικανοποιημένη θα πρέπει να αισθάνεται που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις χάρη σε αποκρούσεις του Κουτσόπουλου.

Οι ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να συνέλθουν και να ψάξουν την ισοφάριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι με την ψυχολογία που είχαν δεν τους άφησαν περιθώρια. Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν όλα με την πλευρά των φιλοξενούμενων που συνέχιζαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ.

Τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν, με την είσοδο των Σκαθαρούδη - Τσιλούλη και κυρίως του πρώτου που κατάφερε να εκνευρίσει τον Τζόκιτς και να αναγκάσει την Λαμία να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές από το 54ο λεπτό. Το αριθμητικό πλεονέκτημα, βέβαια, δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Γκόλιας στην προσπάθειά του να σταματήσει σε επικίνδυνη αντεπίθεση τον Μπαλού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Η Αναγέννηση κατάφερε να πιέσει μέχρι το 75ο λεπτό και όταν άνοιξαν οι γραμμές της για να ανεβάσει κι άλλους παίκτες μπροστά... η Λαμία έπαιξε σωστά την αντεπίθεση και από καθαρή αστοχία δεν σημείωσε δεύτερο γκολ. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ 0-1 
ΣΚΟΡΕΡ: 2' Μίλιεβιτς 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 62' Γκόλιας - 54' Τζόκιτς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (58' Τζέκος), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (46' Τσιλούλης), Μπλέντι, Τσούκαλος, Ακασού (46' Σκαθαρούδης), Μαυριάς.
ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Τζόκιτς, Καραγιάννης (57' Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (87' Κοτσώνης), Πίντο (73' Μπουλούλης). 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλημάς (Κέρκυρας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Καρακώστας (Λάρισας) 

  

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep