Λύτρωση από Κουσκουνά

Ο ΑΟΤ έλυσε το γρίφο της άμυνας του Αχαρναϊκού στο 84' και με το 1-0 οδεύει προς την 3η θέση της βαθμολογίας της Football League.

Η αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Αχαρναϊκό ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, με κάποιες σκόρπιες αντεπιθέσεις για τους φιλοξενούμενους. Ο Νίκος Μπαμπανιώτης έχασε για ελάχιστα λεπτά τον ρόλο του ήρωα του αγώνα, αφού μέχρι το 84ο λεπτό που τον νίκησε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Νίκος Κουσκουνάς από κοντά δεν είχε αφήσει κανένα σουτ που πήγαινε προς την εστία του χωρίς να το σταματήσει.

Οι ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας δοκίμασαν σχεδόν όλους τους τρόπους για να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν τα κατάφεραν από νωρίς ώστε να πάρει πιο ανοικτή μορφή το παιχνίδι. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν τις λύσεις στα γεμίσματα, ο Μπαμπανιώτης έδιωξε πολλές φορές την μπάλα σε μακρινά σουτ, αλλά και σε κεφαλιές στη μεγάλη περιοχή, ενώ από την άλλη ο Διονύσης Χιώτης απασχολήθηκε μόνο από κάποιες κούρσες του Ταμπάκη και δύο σουτ του Ματσούκα εκτός περιοχής.

Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 84ο λεπτό, σε μια φάση που έγιναν αρκετά λάθη στη μεγάλη περιοχή και ο Κουσκουνάς κατάφερε από κοντά να την σπρώξει στα δίχτυα. Μετά το 1-0 υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του πάγκου του Αχαρναϊκού, πιθανότατα για φάουλ που έγινε στη μεγάλη περιοχή πριν μπει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στα δέκα λεπτά που συνεχίστηκε το παιχνίδι μαζί με τις καθυστερήσεις δεν υπήρξε αξιόλογη ενέργεια από τους δύο αντιπάλους.

Στο 69ο λεπτό ο Δουκάκης που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο, έφυγε τραυματίας από το γήπεδο μετά από μια διεκδίκηση με τον Χριστοφιλέα και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός.

Με το τρίποντο αυτό ο ΑΟΤ ουσιαστικά περιμένει την αφαίρεση έξι πόντων από τον Απόλλωνα για να βρεθεί και τυπικά μόνος στην 3η θέση. Τον βοήθησε στην αναρρίχηση το 5ο διαδοχικό τρίποντο εντός έδρας και πλέον πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δύο προσεχή ντέρμπι κόντρα σε Λαμία και ΑΕΛ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0 
ΣΚΟΡΕΡ: 84’ Κουσκουνάς
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (58' Φίγκος), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46' Δουκάκης – 69’ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς. 
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής (86’ Μπέλιτς), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Παπατόλιος (54' Ομπράντοβιτς), Χριστοφιλέας, Πολίμος, Αναστασίου, Ματσούκας, Ταμπάκης (67' Εμέκα).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λυμπούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Η. Παπαδόπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας) 

   

Last modified onΤρίτη, 19 Απρίλιος 2016 00:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep