Πόντος ελπίδας για ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά απέσπασε 0-0 στη Ναύπακτο απέναντι στην Παναχαϊκή και ελπίζει στην παραμονή του.

Αποκλειστικά το τρίποντο ήθελε η Παναχαϊκή στο εξ αναβολής ματς της 24ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Χανιά στη Ναύπακτο, προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας. Ωστόσο, οι Κρητικοί μετά το 2-2 με τον ΑΟ Τρίκαλα έβαλαν ένα ακόμα πόντο στο σακούλι τους και το 0-0 τους βοηθά να ελπίζουν στην επίτευξη του στόχου. Επίκειται, βέβαια, η αφαίρεση τριών βαθμών λόγω ματαίωσης του αγώνα με την Κέρκυρα που θα τους φέρει ακόμα πιο χαμηλά. Και δεδομένων των ευκαιριών που έχασαν, νιώθουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Αντίθετα, η ομάδα της Πάτρας έχασε πολύτιμο έδαφος. Βρίσκεται εννέα πόντους μακριά από τη 14η θέση, με δύο ματς λιγότερα και η αποστολή της είναι... βουνό, δεδομένου των ελάχιστων λύσεων και των διαδοχικών αναμετρήσεων που έχει να δώσει. Σημειώνεται ότι τις ευκαιρίες είχαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χάρη στον Στρέζο οι «κοκκινόμαυροι» πήραν τον πόντο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και με την τυπικά γηπεδούχο Παναχαϊκή να εμφανίζει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Παρουσία περίπου 100 οπαδών της η ομάδα της Πάτρας απείλησε ουσιαστικά μία φορά, στο 14' με μακρινό σουτ του Χούσα. Ο ΑΟ Χανιά από την πλευρά του είδε στο 7' τον Γκέσιο να αστοχεί μόνος με κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ενώ στο 38' ο Μασάδο με εκτέλεση φάουλ δεν ανησύχησε τον Πέδρο. Ο αγωνιστικός χώρος, πάντως, σε σχέση με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί ήταν αυτοί που είχαν τις καλές στιγμές, αλλά ο Στρέζος όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Συγκεκριμένα, στο 55' παραχώρησε κόρνερ σε ουτ του Γκέσιου, ενώ ένα λεπτό μετά έσωσε την εστία του σε διαδοχικά σουτ των Γκέσιου, Δεινόπαπα. Όσο περνούσε ο χρόνος οι τυπικά γηπεδούχοι έχαναν δυνάμεις και στο 79' ο γκολκίπερ των Αχαιών είπε «όχι» σε σουτ του Τσούτση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου (90'+1' Σαμπατάκος), Μητρόπουλος.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος, Σάντερσον (56' Καμινιώτης), Μασάδο, Τσούτσης (90'+2' Φυντικάκης), Γκέσιος, Δεινόπαπας (79' Νάκα).

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Χουλιάρας (Αιτ/νίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΠέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 21:16

1 comment

  • zante
    zante Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 17:35 Comment Link

    ισα ισα ρε κακομοιροι που αβαντερετε ολους εκτος της ζακυνθου..κακο αποτελεσμα για τα χανια που θα μεινει και με την αφαιρεση πισω απο αγροτικο και ζακυνθο...συνεχιστε το μισος κατα της ζακυνθου καλα το πατε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep