Ζωντανός με περίπατο ο ΑΟΤ

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 3-1 του Πανελευσινιακού και παραμένει έξι πόντους μακριά από την 3η θέση.

Το τρίτο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο κατέκτησε το απόγευμα της Κυριακής (20/03) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Πανελευσινιακό και επικράτησαν 3-1 χάρη σε δύο γκολ του Κουσκουνά και ένα του Ναβάρο. Έτσι, διατηρήθηκαν έξι πόντους μακριά από την 3η θέση και συνεχίζουν να ελπίζουν στο θαύμα, αφού έχουν να πάρουν και έξι πόντους στα χαρτιά.

Κόντρα στην πρώην ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη οι «κυανέρυθροι» φρόντισαν να καθαρίσουν την υπόθεση - νίκη στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Κουσκουνάς στο 9' άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά ο Ναβάρο βρήκε δίχτυα με σουτ. Έτσι, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες για να μπουν ξανά στο ματς.

Στο 56' ο Κουσκουνάς μετά από ασίστ του Χαροντάκη σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έπιασε στην πρώτη θέση τον Φουρτάδο. Δέκα λεπτά μετά ο Κακαράς με προβολή έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει τον Χιώτη με προβολή, αλλά στο 74' ο Λίτσος αποδείχτηκε εύστοχος και με πλασέ μείωσε σε 3-1. Μάλιστα, το τέρμα του αυτό χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του ΑΟΤ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 9',56' Κουσκουνάς, 11' Ναβάρο - 74' Λίτσος

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (59' Κοντοδήμος), Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Σερζίνιο, Ναβάρο (46' Χαροντάκης), Κουσκουνάς (68' Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Λίτσος, Ανδρίκος, Παληγεώργος, Κακαράς, Δημόπουλος, Ναούμ (68' Στόγιος), Σταματάκης, Βάιτζερ (46' Τσολακίδης), Βαϊσχάιμερ, Κυζιρίδης (59' Πλαβούκος).

Διαιτητής: Σκουλάς (Σερρών)
Βοηθοί: Σάββας, Ζιγκερίδης (Σερρών)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep