Ο Βρούτσινα διόρθωσε τα φάλτσα

Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε τοπικό ντέρμπι με τρεις κόκκινες και πολλά διαιτητικά λάθη.

Ο Αθηναίος διαιτητής Αντωνίου, η βροχή και τα πολλά νεύρα για το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και της Αναγέννησης Καρδίτσας χάρισαν άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που βρήκε νικητές του γηπεδούχους με 3-1. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα φάνηκε πως τα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές θα ήταν δύσκολα σε ένα γήπεδο που έμοιαζε με λίμνη σε πολλά από τα σημεία του. Και όσοι αγωνίστηκαν, έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολλά διαιτητικά λάθη, ανατροπές, τρεις κόκκινες και μεγάλους νικητές τους «κυανέρυθρους» απέναντι στη μαχητική ΑΣΑ που τελείωσε το ματς με εννέα.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο βοηθός διαιτητή Κουτσόγιαννος, σήκωσε τη σημαία του σε μια προσπάθεια του Τσούκαλου που κατέληξε σε γκολ, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στη συνέχεια υπήρξαν ακόμη δύο λάθη σε υποδείξεις οφσάιντ για τους παίκτες της Αναγέννησης που ήταν πιο δραστήριοι στις αντεπιθέσεις τους σε αντίθεση με τον ΑΟ Τρίκαλα που δεν μπορούσε να απειλήσει εύκολα σε τέτοιες συνθήκες και με πολλούς παίκτες στην περιοχή.

Το λάθος που έκανε εις βάρος της Αναγέννησης, ο βοηθός το πήρε "πίσω" στο 43ο λεπτό, όταν ο Τσούκαλος από ασίστ του Τσιλούλη έφυγε από θέση οφσάιντ, αλλά δεν υποδείχθηκε και έτσι η Αναγέννηση πήγε με προβάδισμα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε αντίδραση από τους γηπεδούχους με τον Φλίγκο να περνά στο γήπεδο και να γίνεται πρωταγωνιστής στην φάση του 48ου λεπτού, όταν έφυγε στην αντεπίθεση και δέχθηκε μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής. Ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτε, ενώ έπρεπε να υπάρξει φάουλ και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Αναγέννησης.

Από εκεί και πέρα τα νεύρα που είχαν κάνει την εμφάνισή τους από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης αυξήθηκαν και ο Αντωνίου βοήθησε πολύ με ακόμη περισσότερες λάθος αποφάσεις. Στο 61ο λεπτό ο Γκουγκούδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή είχε απλωμένο το χέρι του σε εκτέλεση φάουλ. Ξέσπασαν πάλι επεισόδια, με τον Ζώνα που έσπρωχνε τον Γκουγκούδη για να βγει γρήγορα εκτός γηπέδου... να έρχεται στα χέρια με τον Τσούκαλο στην αρχή και μετά με τον Μπλέντι.

Απολογισμός... απευθείας κόκκινες σε Τσούκαλο και Ζώνα και η φιλοξενούμενη συνέχισε με εννέα παίκτες, ενώ ο ΑΟΤ με 10. Ο Βρούτσινα μετά από όλη αυτή την αναταραχή εκτέλεσε το φάουλ στο 65ο λεπτό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Ο Κουσκουνάς στο 77ο λεπτό πήρε την μπάλα μετά από σουτ του Βρούτσινα που χτύπησε στο δοκάρι και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 3-1 έγινε στο 82ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κουσκουνάς σε ανατροπή από τον Δημόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Βρούτσινα.

Ο ΑΟΤ έπειτα απο το τρίποντο αυτό πλησίασε την 3η θέση στους έξι πόντους και, βέβαια αναπτέρωσε τις ελπίδες του για να πιάσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη βαθμολογία.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1  
ΣΚΟΡΕΡ: 65' Βρούτσινα, 77' Κουσκουνάς, 82' πεν. Βρούτσινα - 43' Τσούκαλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 61' Γκουγκούδης, 64' Τσούκαλος - 64' Ζώνας
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Λαμπάκης (71' Κουσκουνάς), Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Δουκάκης (46' Φλίγκος), Ναβάρο (85' Ντόικιτς), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Γκουγκούδης, Τσιλούλης (65' Ακασού), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι (76' Υφαντής). 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουτσόγιαννος, Λιαμπότης (Αθηνών)

  

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep