Κέρασμα κορυφής από Γκόμεζ

Η Κέρκυρα πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στα Τρίκαλα και είναι πλέον μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Με γκολ του Αλέξανδρου Αρναρέλλη το 60' και ασίστ του Γκόμεζ που είχε γενέθλια η Κέρκυρα βρήκε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα των Τρικάλων και να πάρει τη νίκη σε ένα από τα ντέρμπι που έχει μπροστά της στον δρόμο για την επιστροφή στην Super League. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά, όπως και τα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις μέχρι την ανάπαυλα.

Οι αλλαγές από την πλευρά των φιλοξενούμενων έφεραν πιο επιθετικές τάσεις με τους Κουσκουνά και Στεβάνοβιτς στο γήπεδο, αλλά έδωσαν παράλληλα και περισσότερο αέρα στους Φαίακες. Οι σέντρες του Γκόμεζ που έχει γενέθλια την Κυριακή (06/03) ήταν από την αρχή ό,τι πιο επικίνδυνο είχε να δείξει η ομάδα του Ιονίου και σε μια από αυτές ο Αρναρέλλης κατάφερε να κάνει σωστά την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια απαιτούσε από τους Θεσσαλούς να πιέσουν για την ισοφάριση, να αφήσουν περισσότερους χώρους και έτσι το παιχνίδι άνοιξε με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να γίνουν περισσότερες. Πάντως, ο ΑΟ Τρίκαλα, θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, όταν ο Αραμπατζής είπε «όχι» με εντυπωσιακό τρόπο στην προβολή του Δουκάκη στο 50ό λεπτό.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0 
ΣΚΟΡΕΡ: 60' Αρναρέλλης 
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (86' Κρητικός), Ντουαλά, Παμλίδης (55' Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ (74' Ανδρεόπουλος). 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Φαγιέ (46' Στεβάνοβιτς), Δουκάκης (66' Φλίγκος), Ναβάρο, Βρούτσινα (46' Κουσκουνάς).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

     

Last modified onΚυριακή, 06 Μάρτιος 2016 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep