Σίφουνας η Ελευσίνα!

Ο Πανελευσινιακός διέσυρε (4-1) την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό και αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την Τετάρτη (02/03) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ο Πανελευσινιακός στο εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Οι «σταχυοφόροι» εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση των Αχαιών και έφυγαν από την Πάτρα με το εμφατικό 4-1, βάζοντας έτσι φωτιά στην ουρά, καθώς μείωσαν τη διαφορά τους από τη ζώνη σωτηρίας στους τρεις πόντους!

Οι «κοκκινόμαυροι» μπορεί να είχαν στη σύνθεσή τους τούς Ρόκα, Ασίγκμπα, αλλά η κούραση ήταν εμφανής. Μοιραία, λοιπόν, ήρθε η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, που θα επηρεάσει ψυχολογικά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Στάθη Σταθόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και έκαναν... βουνό την αποστολή των Αχαιών, αφού πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα είχαν μαξιλαράκι δύο τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 12' ο Βάιτζερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Χούσα και με σουτ νίκησε τον Στρέζο, ενώ επτά λεπτά μετά ο γκολκίπερ των Αχαιών απέκρουσε άσχημα τη μπάλα σε σουτ του Πέδρο και στην επαναφορά ο Γιαννιτσάνης δεν λάθεψε από το σημείο του πέναλτι.

Η ομάδα της Πάτρας έδειχνε σαφή σημάδια κόπωσης και παρότι δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Μανιάτη, πέτυχε τον στόχο της που ήταν ένα γκολ πριν την ανάπαυλα. Στο 41' ο Ρόκας ανάγκασε με δυνατό σουτ τον Μανιάτη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, αλλά ένα λεπτό μετά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο σε κοντινό σουτ του Τρίγκα μετά από γέμισμα του Πέδρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν ορεξάτοι στο ματς, είχαν δοκάρι με τον Μουκίδη στο 51', πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά τα πάντα τελείωσαν στο 73' μετά από λάθος του Ασίγκμπα και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γιαννιτσάνη. Ο τελευταίος τρία λεπτά μετά σούταρε πάνω στο σώμα του Στρέζου και ο Κυζιρίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να μένουν στο 81' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, ο οποίος προστίθεται στο απουσιολόγιο για το προσεχές ματς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 42' Τρίγκας - 12' Βάιτζερ, 19',73' Γιαννιτσάνης, 76' Κυζιρίδης
Δοκάρι: 51' Μουκίδης
Κόκκινη: 81' Ι. Λαμπρόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Ρόκας (62' Παπανικολάου), Τρίγκας, Χαρτσιάς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης (20' Αρβανίτης), Τσολακίδης (60' Κοτσόκολος), Παληγεώργος, Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Βαϊσχάιμερ (51' Kωνσταντινίδης).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάρτιος 2016 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep