Το έκανε εύκολο η Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας «ξεκλείδωσε» νωρίς στο ματς την άμυνα του ΑΟ Χανιά και έφτασε άνετα στο 3-0 στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού.

Η Λαμία επέστρεψε στις νίκες μετά την αναταραχή της ήττα στην Ζάκυνθο, διατήρησε το εντός έδρας αήττητο της και με τον Δημήτρη Σπανό πλέον στον πάγκο της επιθυμεί να κάνει σερί αναρρίχησης προς τις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Το ντεμπούτο του στον πάγκο ήταν ιδανικό, με την ομάδα της Φθιώτιδας να φτάνει στο άνετο 3-0 και να δείχνει ότι ξεπερνά την κρίση. Αντίθετα, οι Κρητικοί με συγκομιδή δύο πόντων στα έξι τελευταία παιχνίδια βλέπουν τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει.

Το πέναλτι στο 16ο λεπτό μετά το χέρι του Διαμαντόπουλου στην μεγάλη περιοχή του ΑΟ Χανιά ήταν καταλυτικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης της Λαμίας με την ομάδα της Κρήτης και η εύστοχη εκτέλεση του Πίντο άνοιξε μοιραία την άμυνα των φιλοξενούμενων που αναζήτησαν την ισοφάριση.

Η Λαμία δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο χωρίς, όμως, να φτάσει στο δεύτερο γκολ, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που με λιγότερες ευκαιρίες σημείωσε δύο γκολ που έφτασαν στην επιτυχία ακόμη δύο τερμάτων με τον Καραγιάννη (53') και τον Καραλή (75').

Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο προπονητής των φιλοξενούμενων επέλεξε να αλλάξει σύστημα και να αφαιρέσει έναν αμυντικό με την αντικατάσταση του Καρτσαμπά από τον Καμινιώτη. Αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων, αφού το χαρτί του Γιώργου Λυρώνη δεν βγήκε και, φυσικά, έδωσε περισσότερο χώρο στη Λαμία που εμφανίστηκε πιο φρέσκια μετά την ενίσχυση του ρόστερ.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΛΑΜΙΑ – ΑΟ ΧΑΝΙΑ 3-0  
ΣΚΟΡΕΡ: 16' πεν. Πίντο, 53' Καραγιάννης, 75' Καραλής
ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (69' Μπαλού), Σιατραβάνης (75' Καραλής), Μίλιεβιτς (83' Μπουλούλης), Πίντο. 
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς (56' Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Ιωαννίδης, Ρίκκα, Μπουζούκης, Τσούτσης, Σάντερσον (86' Φυντικάκης), Δεινόπαπας (83' Μ. Νύχταρης).
ΔIAITHTHΣ: Βρέσκας (Ημαθίας) ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαμπάσης (Κοζάνης), Δεμερτζής (Πέλλας) 

  

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep