Τη λύγισε στο 93'!

Η Παναχαϊκή των πολλών προβλημάτων άντεξε μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και έχασε 1-0 από τον Κισσαμικό.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά, αλλά αν μη τι άλλο η Παναχαϊκή ήταν μαχητική στο εντός έδρας ματς με τον Κισσαμικό. Οι «κοκκινόμαυροι» άντεξαν μέχρι το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σταθάκης με προβολή νίκησε τον εξαιρετικό Στρέζο και διαμόρφωσε το 1-0, κάνοντας το καλύτερο δώρο στον προπονητή του, Σπύρο Μπαξεβάνο που έχει γενέθλια και στον εορτάζοντα πρόεδρο, Αντώνης Ροκάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απώλεσαν ευκαιρίες με τους Μάντζη, Τσικουδάκη. Στο δεύτερο 45λεπτο οι Αχαιοί βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία, επεδίωξαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, ενώ ο Στρέζος στο τελευταίο 10λεπτο έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει το μηδέν παθητικό με εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 93'. Ο Λώττας εκτέλεσε φάουλ, ο Σελινιωτάκης ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής σε νέα απόκρουση και στην επαναφορά ο Σταθάκης βρήκε δίχτυα με προβολή. Με την ήττα αυτή οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν για πρώτη φορά φέτος σε τροχιά υποβιβασμού...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 90'+3' Σταθάκης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ι. Λαμπρόπουλος, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Πινδώνης, Ρόκας (61' Παπανικολάου), Χαρτσιάς (80' Μουκίδης), Πέδρο, Μητρόπουλος (86' Σαμπατάκος).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Πότσι (81' Σελινιωτάκης), Ν' Γκουέμ, Τσουβαλτσίδης (60' Λώττας), Μάνιας (74' Ποσίνκοβιτς), Τσικουδάκης, Μάντζης.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Ντάλλας (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep