Ισοπαλία αβεβαιότητας

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήρθε ισόπαλος (2-2) με την Παναχαϊκή και στρέφει το βλέμμα του στο… αύριο. Χρυσάφι ο πόντος για τους Αχαιούς.

Οι Βολιώτες ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την Παναχαϊκή στο ΕΑΚ του Βόλου, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στο αβέβαιο μέλλον της ομάδας και τις εξελίξεις που αναμένονται από τη Δευτέρα (11/01). 

Με το… καλημέρα, μόλις στο 1’, οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Γκουγκούδη, ενώ το 2-0 έγινε με τον Αλαμάνη στο 38’. Η Παναχαϊκή σε μία από τις φάσεις που είχε, μείωσε με τον Μητρόπουλο στο 41’. Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντ΄αυτού, η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φερνάντες. Ο Πέδρο το εκτέλεσε στο 84’ και έφερε το ματς στα ίσα, χαρίζοντας έναν πόντο χρυσάφι στους Αχαιούς που ταξίδεψαν με 13 παίκτες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και συνδύασαν με θετικό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του Στάθη Σταθόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Μακρής): Δασκαλάκης, Ζέρης, Αρβανίτης, Φερνάντες, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Κυζιρίδης (85’ Παναγιώτου), Γκουγκούδης, Σκοπελίτης (68’ Καρράς), Νικολιάς (79’ Κεσίδης), Αλαμάνης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Λαμπρόπουλος Ι., Λαμπρόπουλος Γ., Μουκίδης, Τρίγκας, Ρόκας (89’ Βορύλλας), Πέδρο, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος (70’ Παπανικολάου).

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep