Έκανε τη ζημιά ο Εργοτέλης

Ο αποδεκατισμένος Εργοτέλης πήρε 0-0 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης είχε κρούσει το καμπανάκι στους παίκτες του για το εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη και οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν. Οι Κρητικοί που ταξίδεψαν με 15 ποδοσφαιριστές στη θεσσαλική πόλη απέσπασαν 0-0 στην έδρα της ΑΣΑ και έδειξαν ότι αντέχουν παρά τα μεγάλα προβλήματα. Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλείου τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Άλλα στο 83'.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και τον έλεγχο, αλλά στο διάστημα 8' έως 10' οι Πιτταράς, Τσούκαλος δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Προηγουμένως ο Σάββας είχε διώξει πάνω στη γραμμή τη μπάλα σε σουτ του Κούρτι. Στο 75' η Αναγέννηση έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά ο Αθανασίου είπε και πάλι «όχι» σε προσπάθεια του Τσούκαλου.

Όσο περνούσε η ώρα η Αναγέννηση Καρδίτσας ένιωθε την πίεση να μεγαλώνει, με τον Εργοτέλη να κλείνεται και τελικά να αποσπά έναν πολύτιμο πόντο εν μέσω των πολλών προβλημάτων που έχουν θέσει εν αμφιβόλω το μέλλον του στην κατηγορία. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για τους Κρητικούς, ενώ οι Θεσσαλοί διατήρησαν το αήττητο στο γήπεδό τους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (85' Κοντός), Υφαντής, Πιτταράς (64' Μαυριάς), Τσούκαλος, Μπιτέλης (64' Μοσχάκης), Σκαθαρούδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Άλλα, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Φουκαράκης, Κούρτι (88' Α. Καμαρά), Αυγενικού, Γαρεφαλάκης (70' Μπουρσέλης), Κούτρης (85' Γιαλούσης), Μάνος.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep