Ανάσα για Κισσαμικό

Ο Κισσαμικός δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες (1-0) απέναντι στον Πανελευσινιακό που διαμαρτύρεται.

Τέλος στο σερί των δύο διαδοχικών ηττών έβαλε το Σάββατο (12/12) το απόγευμα ο Κισσαμικός στο ΔΑΚ Γάλλου. Η κρητική ομάδα έψαχνε το τρίποντο - ανάσα για να αναρριχηθεί στον πίνακα και παρότι δυσκολεύτηκε απέναντι στον αξιόμαχο Πανελευσινιακό, επικράτησε 1-0.

Σκόρερ των γηπεδούχων ο Βαττής στο 74' με γυριστό σουτ έπειτα από ασίστ του Τσερκέζου. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά στην εκπνοή ο Λαζαρίδης έσωσε την εστία του σε σουτ του Ταμπάκη. Έτσι, ο Κισσαμικός αναρριχήθηκε και ξέφυγε πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι «σταχυοφόροι» έδειξαν σημάδια βελτίωσης και ήταν ανταγωνιστικοί. Ωστόσο, εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και ζήτησαν ένα πέναλτι στο 8' σε ανατροπή του Ναούμ. Στο  φινάλε, μάλιστα, απειλήθηκε και σύρραξη.

ΣΚΟΡΕΡ: 74' Βαττής

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σμίλτος, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Μάνιας, Λώττας (73' Βλάχος), Σουμπασάκης (63' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (79' Τσικουδάκης), Μάντζης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγέωργος (65' Ταμπάκης), Κακαράς, Λίτσος, Ανδρίκος, Νικολάου, Κασνέτση, Μποτωνάκης, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Ναούμ (70' Χαλιώτης).

Last modified onΣάββατο, 12 Δεκέμβριος 2015 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep