Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυτοκτόνησε η ΑΕΛ!

Ο μοιραίος της αναμέτρησης, Δημήτρης Σωτηρίου Ο μοιραίος της αναμέτρησης, Δημήτρης Σωτηρίου

 

Ηττήθηκε 1-0 από τον Αγροτικό.

Αυτοκτονία για την ΑΕΛ στον Εύοσμο, ηττήθηκε 1-0 από τον αξιόμαχο Αγροτικό Αστέρα πληρώνοντας ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Σωτηρίου σε εκτέλεση φάουλ του Σαρακατσάνη στο 77'. Απομακρύνονται κι άλλο οι «βυσσινί» από το όνειρο της απευθείας ανόδου. Σημαντικό βήμα παραμονής για το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση που επιστρέφει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες. Τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα με 1-0 για τη Λάρισα.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν επιτέθηκε ορθολογικά. Εψαχνε με γιόμες το κεφάλι του Καούνου και ουσιαστικά πέταξε ένα ολόκληρο 45λεπτο στα σκουπίδια. Ακόμη και έτσι όμως οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να προηγηθούν, καθώς στο 41' ο Καούνος έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά άσκησε ακόμη μεγαλύτερη πίεση, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ για τον Αγροτικό. Εκτοτε το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο με την ΑΕΛ να τα δίνει όλα για την ισοφάριση, αγγίζοντας σε τρεις περιπτώσεις το 1-1, έχοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι.

Οι συνθέσεις:
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης (66' Βαφέας), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης (90+1' Οκουμούσης), Καθάριος (81' Προβατίδης), Παμπόε.
ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (79' Αραμπατζής), Βενετίδης, Ααράμπ, Κολοβέτσιος, Χατζής (83' Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες, Μπλέντι, Πίνα, Καούνος (59' Γκρούμπιεσιτς).


Πατήστε ΕΔΩ για το φιλμ του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2012 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep