Τρίκαλα... ανόδου!

Σε ένα... τρελό ματς ο ΑΟ Τρίκαλα υποχρέωσε την Κέρκυρα στην πρώτη της φετινή ήττα (3-2).

Ηχηρό μήνυμα ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να χαριστεί στους αντιπάλους του έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί σε ένα γήπεδο - βούρκο... χόρεψαν την Κέρκυρα, επικράτησαν 3-2 και σκαρφάλωσαν στη 2η θέση, όπου θα μείνουν ό,τι και αν γίνει στα υπόλοιπα ματς της 5ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» έβγαλαν πάθος, ψυχή και σε ένα ματς με πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερες διαμαρτυρίες βρήκαν απαντήσεις όταν οι Φαίακες ισοφάριζαν. Έτσι, έφτασαν στο τρίποντο, τους προσπέρασαν στην κατάταξη (η Κέρκυρα έχει ένα ματς λιγότερο) και... ζέσταναν ακόμα περισσότερο τους οπαδούς με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι της Football League και η εξέλιξή της έδωσε ιδιαίτερο χρώμα σε ένα από τα καλύτερα μέχρι τώρα παιχνίδια της κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων εξαργύρωσαν την πίεση των πρώτων λεπτών με ένα γκολ του Γκονζάλες (13'), αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Ντουαλά σημείωσε την ισοφάριση (15') με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Κουσκουνάς έδωσε το προβάδισμα πάλι στον ΑΟΤ με σουτ στο 35ο λεπτό και οι γηπεδούχοι πήγαν με αυτό στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ο Ντουαλά, όμως, με το δεύτερο του γκολ στο ματς - και έκτο φετινό - ισοφάρισε σε 2-2 και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. 

Οι «κυανέρυθροι» δεν χρειάστηκαν παρά μόλις δέκα λεπτά για να πάρουν πάλι το κεφάλι στο σκορ και μετά από κούρσα του Ριζογιάννη, ο Δουκάκης (65') έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Το δοκάρι του Καμπάνταη στο 69ο λεπτό ήταν η πιο σοβαρή φάση της ομάδας του Ιονίου που πάλεψε να μπει στην περιοχή, αλλά το πάθος των γηπεδούχων, η κούραση και ο αγωνιστικός χώρος δεν της έδωσαν πολλά περιθώρια. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΛ:  13' Γκονζάλες, 35' Κουσκουνάς, 65' Δουκάκης - 15', 55' Ντουαλά 

ΔΟΚΑΡΙ: 69' Καμπάνταης

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων) Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Δουκάκης (77' Νιάρος), Μουμίν, Κουσκουνας, Στεφάνοβιτς (87' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες (84' Αρσενίεβιτς).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκομές, Ντιόγκο, Καρντόσο (68' Καμπάνταης), Όμο (83' Γεωργακόπουλος), Ντουαλά, Κόντος, Ζορμπάς (71' Φάμπιο), Σουάνης.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep