Αφεντικό στα Χανιά ο Κισσαμικός!

Με γκολ του Ταραλίδη ο Κισσαμικός πήρε το ντέρμπι των Χανίων, επικρατώντας 1-0 του ΑΟΧ, που είχε δύο δοκάρια.

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του στη Football League πανηγύρισε ο Κισσαμικός, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον ΑΟΧ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος. Το σουτ του Ταραλίδη στο 33' βρήκε δίχτυα, η ομάδα του Καστελλίου πήρε το προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έκαναν στον αγώνα και με ορθή ανασταλτική λειτουργία, αλλά και τύχη, πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Λαζαρίδη, που κράτησε απαραβίαστη την εστία του όποτε χρειάστηκε. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΑΟΧ είχε δύο δοκάρια στον αγώνα, με Τσούτση (10') Ρίκκα (37') και Γκέσιο (76') αλλά και κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Ειδικά στο δεύτερο μισό, οι παίκτες του Θωμά Γράφα έκλεισαν στο μισό γήπεδο τον Κισσαμικό, κυκλοφόρησαν τη μπάλα, αλλά κατέστη ανέφικτο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. MVP της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας Λαζαρίδης, που όρθωσε το ανάστημά του και με τις φοβερές αποκρούσεις του χάρισε στην ομάδα του την ιστορική νίκη στην κατηγορία.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΟΧ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Γεωργίου, Παγώνης, Κουρδάκης, Μπριλάκης, Ηρακλής, Ρίκκα (65' Λίτα), Δεινόπαπας (82' Σταματής), Τσούτσης (50' Σαΐν), Μασάδο, Γκέσιος.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (57' Τσοντάκης), Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάντζης (83' Σμίλτος), Μάνιας, Βαττής (69' Τσικουδάκης), Ποσίνκοβιτς.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Παπανικολάου (Κορινθίας)

Last modified onΤρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep