Η ψυχή της ΑΕΛ!

Με γκολ του Ναγιάρ στο 87' και του Μαρουκάκη στο 94' η ΑΕΛ, νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη στο AEL FC Arena σε ένα ματς που έδειξε πως πιστεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ΑΕΛ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, αφού έχανε με 1-0 από τους Κρητικούς. Αυτό δεν την εμπόδισε να πιστεύει στη νίκη, να ψάχνει αρχικά την ισοφάριση (87' κεφαλιά Ναγιάρ) και μετά από αυτή και τη νίκη που ήρθε με το γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη στο 94ο λεπτό. 

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη ζήτησαν φάουλ πάνω στον Αθανασίου στο γκολ που σημείωσε ο Μαρουκάκης στο τέλος, αφού υποστηρίζουν πως δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Γιοβάνοβιτς της ΑΕΛ και έχασε την μπάλα. 

Ο Εργοτέλης με ιδανική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να εγκλωβίσει την ΑΕΛ και να προηγηθεί με 1-0 με γκολ του Μπουρσέλη στο 35ο λεπτό, αλλά η ομάδα της Λάρισας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει στο ματς και να πάρει μια νίκη απόλυτης ψυχολογίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Μαρουκάκη. 

Η ΑΕΛ ξεκίνησε το ματς με τον πρώτο σκορερ της στον πάγκο, αλλά και τον Ναγιάρ που προέρχεται από τραυματισμό. Αυτό δεν της βγήκε, κυρίως γιατί ο Εργοτέλης πίεσε ψηλά και κατάφερε να μην τους αφήσει περιθώρια για εύκολες πάσες. Από την άλλη πλευρά οι Κρητικοί ήξεραν πώς να χτυπήσουν στην άμυνα του αντιπάλου τους και αφού δεν το κατάφεραν στο 33ο λεπτό με το ψηλοκρεμαστό του Κούτρη, το έκαναν δύο λεπτά αργότερα με τον Μπουρσέλη που κρέμασε τον Καβουσάκη και ήρθε στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς να σπρώξει πιο βαθιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς οι γηπεδούχοι να βρουν ιδιαίτερους χώρους, όπως έγινε και στο δεύτερο μέρος που ο Εργοτέλης δεν τους άφησε πολλά περιθώρια. Οι αλλαγές του Ντόστανιτς, όμως, ήταν αυτές που έδωσαν τη νίκη και τις ανάσες που ήθελε η ΑΕΛ απέναντι στον Εργοτέλη που έδειχνε να έχει κουραστεί. 

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης (69' Ναγιάρ), Λαμπρόπουλος (58' Μαρουκάκης), Πάτο (73' Ουρτάδο), Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς

Εργοτέλης (Γιάσμινκο Βέλιτς): Αθανασίου, Γιαλούσης, Άλμπι Άλλα, Αυγενικού, Μπουρσέλης (83' Καλέ), Κούτρης (74' Φουκαράκης), Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Παμλίδης (91' Μάνος), Δωματάς, Κυριακόπουλος

Last modified onΣάββατο, 17 Οκτώβριος 2015 20:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep